Next_Capitall

Ahold Delhaize: România a avut perfomanțe puternice în al treilea trimestru

Grupul de retail Ahold Delhaize, din care face parte şi reţeaua Mega Image, a menționat din nou România în raportul pentru trimestrul al treilea cu perfomațe puternice pentru creșterea vânzărilor.

Ahold DelhaizeAhold Delhaize, unul dintre cei mai importanţi retaileri mondiali, cu peste 20 de branduri locale de top, prezente în 11 țări, a continuat să înregistreze performanțe puternice în al treilea trimestru al anului 2017, odată cu creșterea vânzărilor și îmbunătăţirea marjelor comerciale.

Marjele au crescut semnificativ în România, Serbia și Republica Cehă, în timp ce în Grecia au scăzut față de cel de-al treilea trimestru al anului trecut, ca urmare a intensificării programelor promo.

În Europa Centrală și de Sud-Est, vânzările nete au crescut cu 3,1%, până la 1.426 milioane euro, la cursuri de schimb constante. Creșterea netă a vânzărilor în al treilea trimestru a fost rezultatul unei creșteri comparabile a vânzărilor de 0,4% și adăugarea a 116 de magazine comparativ cu un an în urmă.

Black Friday la Flanco – în perioada 27 octombrie – 19 noiembrie – reduceri de până la 80% în cele 123 de magazine din toată țara și online, pe www.flanco.ro

Creșterea comparativă a vânzărilor a fost determinată, în principal, de performanța puternică a pieţelor din România și Serbia. În Grecia, performanța vânzărilor a reflectat o normalizare a condițiilor pieței, care anul trecut a fost afectată de probleme concurențiale.

În acest trimestru, am raportat din nou o performanță financiară puternică, pe măsură ce marjele au crescut semnificativ, determinate de sinergii, în timp ce economiile din programele noastre sunt reinvestite în mod continuu. Continuăm să punem în aplicare cu succes strategia noastră Better Together și așteptăm ca sinergiile nete cumulate pentru întregul an din 2017 să crească de la 220 milioane la 250 milioane de euro.”, a declarat Dick Boer, CEO Ahold Delhaize.

Fuziunea Ahold – Delhaize a fost finalizată cu succes în iulie 2016, formând unul dintre cele mai mari grupuri de retail la nivel mondial, un lider pe segmentul de supermarket și comerț online.

În România, Grupul Ahold Delhaize cuprinde în prezent 563 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

De curând, Mega Image a anunţat că a lansat noul site  – www.mega-image.ro –  în versiune beta, iar odată cu noul design al site-ului retailerul îşi lansează, încă neoficial, şi propriul magazin online, denumit „Supermarketul online”.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Ahold Delhaize: România a avut perfomanțe puternice în al treilea trimestru
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: