Ahold Delhaize: România a înregistrat o creștere a vânzărilor de 11,0% în prima jumătate a anului 2018

Grupul de retail Ahold Delhaize, din care face parte şi reţeaua Mega Image, a menționat România în raportul pentru prima jumătate a anului 2018 cu o creștere a vânzărilor de 11,0%.

Ahold DelhaizeAhold Delhaize, unul dintre cei mai importanţi retaileri mondiali, cu peste 20 de branduri locale de top, prezente în 11 țări, a continuat să înregistreze performanțe puternice în al prima jumătate a anului 2018, odată cu creșterea vânzărilor și îmbunătăţirea marjelor comerciale.

La nivel de grup, Ahold Delhaize a înregistrat, în prima jumătate a acestui an, vânzări de 15,1 miliarde de euro, cu 0,9% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut, la rate de schimb constante.

În Europa Centrală și de Sud-Est, Ahold Delhaize a înregistrat o creștere a vânzărilor nete de 2,7% la cursurile de schimb constante, ajungând la 1.498 milioane de euro. Creșterea vânzărilor nete în primul trimestru a rezultat din creșterea comparabilă a vânzărilor cu 0,5% și deschiderea a 120 de magazine față de aceeași perioadă a anului trecut.

România a raportat în continuare o creștere comparabilă a vânzărilor de 11,0%. În prima jumătate a anului 2018, Mega Image a deschis 17 noi magazine. Pe lângă deschiderile din București, brandul a intrat recent și pe piața din Timisoara cu 4 noi unități. De asemenea, în magazinul concept store din Băneasa, brandul a deschis un Casual Bistro unde consumatorii se pot bucura de preparate într-un spațiu neconvențional.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este are cu o reţea ce cuprinde în prezent 601 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Ahold Delhaize: România a înregistrat o creștere a vânzărilor de 11,0% în prima jumătate a anului 2018
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: