Al 13-lea magazin Cupio a fost inaugurat în centrul comercial Iulius Mall Suceava

Cupio, unul dintre cele mai reprezentative branduri de pe piața produselor profesionale de manichiură, make-up și îngrijire personală, a deschis cel de-al 13-lea magazin în regiunea Bucovina.

Astfel, pe data de 15 octombrie 2019, Cupio a inaugurat noul său magazin în centrul comercial Iulius Mall Suceava, acesta fiind primul loc din orașul Suceava de unde clienții fideli ai brandului pot cumpăra produsele lor favorite.

Cupio se dezvoltă în mod continuu, acest lucru fiind dovedit și de faptul că deschiderea magazinului din Suceava vine la doar o lună după inaugurarea magazinului din Iași. Cupio va continua extinderea rețelei sale de magazine prin deschiderea unei insule în mall-ul Vivo! Cluj, pe data de 17 octombrie 2019.

La deschiderea magazinului cu numărul 13, situat la parterul clădirii Iulius Mall Suceava, clienții au fost așteptați cu numeroase surprize, dintre care nu au lipsit cele mai noi produse de make-up și manichiură lansate de Cupio. Mai mult de atât, primii 100 de clienți care au intrat în magazin și au achiziționat un produs al brandului, au primit cadou câte un Ruj Mattix. Cadoul a fost oferit clienților, indiferent de valoarea cumpărăturilor pe care le-au făcut.

Noul magazin Cupio este spațios, are un design elegant și respectă conceptul celorlalte magazine din țară.

15 magazine Cupio până la sfârșitul anului

Extinderea brandului 100% românesc continuă până la sfârșitul anului 2019. Astfel, joi, 17 octombrie, la Vivo! Cluj, Cupio va inaugura o insulă, de unde clienții vor putea să cumpere cele mai profesionale produse de make-up și manichiură. Mai mult de atât, aceștia vor fi întâmpinați cu o reducere de 10% la toate produsele (cu excepția celor care sunt deja reduse). Promoția se va desfășura pe durata a trei zile, de joi, 17 octombrie, până duminică, 20 octombrie.

În luna noiembrie, Cupio ajunge și la Sibiu, în Promenada Mall, cu cel de-al 15-lea magazin fizic.

Brandul românesc deține, în prezent, magazine în București, Timișoara, Arad, Iași, Suceava, Cluj, Iași și Constanța, dar și magazinul online www.cupio.ro, unde sunt comercializate peste 10.000 de produse.

Cupio

Fondat în 2011, brandul 100% românesc a devenit un reper important pe piața produselor cosmetice profesionale.

Recent, Cupio a fost desemnat brandul numărul 1 în domeniul manichiurii, conform unui studiu efectuat de compania de cercetare de piață Market Vector, care a analizat vânzările pe 2018 în centrele comerciale din România.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *