AMRCR are membri noi în Consiliul Director de la Cora, Kaufland, Mega Image, Decathlon și Auchan

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) anunță schimbarea conducerii: Aura Rădulescu (Cora România), Alina Vlădoianu Teau (Mega Image), Olguța Bendeac (Decathlon), Valer Hancaș (Kaufland România) și Tiberiu Dănețiu (Auchan Retail România) sunt noii membri ai Consiliului Director al AMRCR, votați în cadrul Adunării Generale a asociației.

AMRCRPrerogativele funcției de Președinte al AMRCR vor fi preluate de Consiliul Director nou ales, care devine astfel organul de reprezentare colectivă și exclusivă al AMRCR.

Credit foto: Shutterstock

Consiliul Director AMRCR, cu suportul Direcției Executive aflată în subordinea sa, se va ocupa de menținerea unei relații deschise, constructive și transparente cu autoritățile și organizațiile profesionale, cu scopul de a identifica soluții corecte care vin în beneficiul consumatorilor și de a sprijini dezvoltarea economică a României.

Cine sunt cei 5 membri noi ai Consiliului Director?

Consiliul este compus din cinci membri, ce reprezintă unele dintre cele mai mari companii de retail din România și care acoperă competențe multidisciplinare ale industriei.

De peste 10 ani, avocata Olguța Bendeac coordonează vânzările în domeniul imobiliar și se ocupă de evaluarea riscului pentru Decathlon în patru țări: România, Croația, Slovenia și Bulgaria.

Alina Vlădoianu Teau ocupă funcția de Vice-President Legal Affairs al Mega Image, activează de nouă ani în cadrul companiei, coordonează ariile Juridic, Conformitate și Relații Instituționale și a fost de asemenea Vicepreședinte al AMRCR.

Aura Rădulescu este Directoarea de Achiziții alimentare a Cora România, are o experiență de peste 20 ani în comerț (FMCG, farma, retail) și a fost de asemenea Vicepreședinte al AMRCR.

Valer Hancaș este Director de Comunicare și Corporate Affairs la Kaufland România, are o experiență de peste 15 ani în retail, timp în care a acumulat numeroase niveluri de expertiză în cadrul Departamentelor de Vânzări, Achiziții sau Marketing.

Consiliul Director este întregit de Tiberiu Dănețiu, director Client și Inovație Auchan Retail România, cu o expertiză de peste 15 ani în Marketing și comerț de mare suprafață, fiind membru AMRCR încă de la înființarea asociației.

Misiunea si obiectivele AMRCR

Misiunea AMRCR este de a menține un parteneriat deschis și constructiv cu instituțiile statului și cu organizațiile profesionale, în acord cu nevoile consumatorilor și principiile pieței libere, pentru dezvoltarea unui climat comercial modern, echitabil și care vine în sprijinul economiei locale.

Printre principalele obiective ale Asociației se numără susținerea și promovarea producătorilor locali și a produselor românești în condițiile economiei libere de piață și, mai ales, în folosul consumatorilor.

Misiunea AMRCR concretizează dorinţa tuturor membrilor de a dinamiza activitatea asociației şi de a crește rolul şi implicarea acesteia atât la nivel de industrie, cât și la cel al societății.

Asociația susține faptul că, dincolo de spiritul competitiv care caracterizează sectorul comerțului românesc, este necesar un spațiu transparent și deschis de dialog care să permită identificarea, dezbaterea și soluționarea problemelor de interes comun. Printre scopurile AMRCR se numără și acela de a promova inițiative care să stimuleze concurența loială între toți comercianții din România.

AMRCR

AMRCR, asociație profesională constituită în anul 2003, are la ora actuală drept membri retailerii Auchan, Artima, Brico-Depot, Carrefour, Columbus, Cora, Decathlon, Dedeman, Hornbach, Kaufland, Lidl, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny Market, Profi și Selgros.

Membră a Confederației Patronale „Concordia”, AMRCR face parte și din EuroCommerce, în decembrie 2017 devenind membră în comitetul director al acestei organizații ce grupează federații naționale și companii din domeniul retail și comerțului internațional din 31 de țări.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *