Auchan Retail Romania a deschis magazinul Auchan Bucur Obor

Auchan Retail Romania a deschis azi, 29 noiembrie 2019, supermarketul Auchan Bucur Obor, situat în interiorul centrului comercial Bucur Obor, de pe Șoseaua Colentina Nr. 2, București.

Auchan Bucur Obor

Retailerul a anunțat încă din luna august 2017 că a semnat parteneriatul cu centrul comercial Bucur Obor, fost kilometrul “0” al comerțului din București, dar inaugurarea a venit după mai bine de doi ani de la acest anunț.

Noul magazin Auchan Bucur Obor, cel de-al treilea magazin pe format supermarket din România al retailerului francezare o suprafață de vânzare de aproximativ 2.500 mp și găzduiește o gamă largă de produse de peste 14.000 de articole, toate cu preturile mici, permanent, în concordață cu strategia comercială a companiei.

Totodată, Auchan Bucur Obor pune la dispoziția clienților atât case clasice cât și case inteligente – 13 case clasice și 4 rapide (self-checkout) – unde clienții scanează și plătesc singuri, precum și de o serie de servicii suplimentare, precum plata facturilor. Noul magazin are si peste 1.000 de locuri de parcare.

Magazinul Auchan Bucur Obor va funcționa zilnic, între orele 8:00 – 22:00.

Ca de obicei, Auchan alocă o atenție deosebită segmentului de alimentație sănătoasă și, în acest sens, raionul bio și alimentație specială este foarte bine evidențiat și în cadrul noului supermarket, oferind o selecție bogată de produse bio&eco.

Auchan Retail România 

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 3 supermarketuri Auchan, o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan şi platforma online www.auchan.ro. Cu peste 280.000 mp suprafaţă netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *