ZaharulOradea

Auchan și Petrom au mai deschis trei magazine MyAuchan

Auchan Retail România, în parteneriat cu OMV Petrom, a mai deschis încă trei magazine de proximitate MyAuchan, în București, în stațiile PETROM Morarilor, PETROM Alexandriei și PETROM Ploiești.

My AuchanRețeaua de magazine MyAuchan din parteneriatul cu OMV Petrom a ajuns, astfel, la 12 unități.

Cunoscut în România doar pentru hipermarketurile Auchan, Auchan Retail România operează pentru prima dată şi magazine sub formatul de proximitate.

Noile magazine din stația PETROM Morarilor, Str Lucrețiu Pătrășcanu, nr. 2, stația PETROM Alexandriei, Șoseaua Alexandriei, nr 166, și stația PETROM Ploiești, Șoseaua Vestului, nr. 3, au fiecare peste 2.500 de produse (lactate, băuturi cu şi fără alcool, dulciuri şi snacks-uri, produse congelate, electronice şi multimedia, menaj, cosmetice şi îngrijire corporală). Şi aceste magazine vor fi deschise non-stop, la fel ca toate celelalte magazine MyAuchan. Alte servicii disponibile în aceste stații: rovinietă, reîncărcare electronică.

OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est. Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe pieţele din România şi ţările învecinate prin intermediul a 783 benzinării, la sfârșitul lui 2016, sub două branduri, OMV și Petrom.

Auchan Retail România a deschis, în decembrie 2017, și primele 3 supermarketuri independente din România, tot sub marca MyAuchan, altele decât cele din parteneriatul cu Petrom România. Magazinele sunt situate în București, în spațiile fostelor 3 supermarketuri ale lanțului OK, preluat de Auchan Retail România la finalul anului trecut.

Auchan Retail România

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și o rețea de 15 magazine MyAuchan (dintre care 12 în parteneriat cu Petrom). Cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Auchan și Petrom au mai deschis trei magazine MyAuchan
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: