Auchan Retail România deschide primele 3 supermarketuri MyAuchan

Auchan Retail România anunță deschiderea primelor 3 supermarketuri din România, sub marca MyAuchan, altele decât cele din parteneriatul cu Petrom România.

AuchanMagazinele se deschid în spațiile celor 3 supermarketuri ale lanțului OK, recent preluat de Auchan Retail România.

Primele două supermarketuri – MyAuchan Rosetti și MyAuchan Otopeni 16 – au fost inaugurate astăzi, 13 decembrie, iar cel de-al treilea – MyAuchan Otopeni 244 – va fi deschis mâine, 14 decembrie 2017. Magazinele au o suprafață cuprinsă între 150 și 500 de metri pătrați și au fost reamenajate după conceptul MyAuchan.

Gaseşte darurile potrivite pentru cei dragi!

Oferta din magazine cuprinde o gamă de 2000 – 5000 de articole ce acoperă peste 1000 de nevoi de la alimente proaspete, produse de băcănie, băuturi, produse congelate, snack, hrană pentru animale, produse BIO și produse de panificație. De asemenea, magazinele vor oferi produse snack fresh, o gamă extinsă de produse proaspete precum și produse de patiserie și brutărie preparate pe loc. În plus, la MyAuchan Rosetti și MyAuchan Otopeni 244 se găsește și câte un raion cu produse de gastronomie.

Un alt aspect este și programul de funcționare extins. Magazinele Rosetti și Otopeni 244 au program Non – stop, iar MyAuchan Otopeni 16 este deschis zilnic, între orele 06 – 24.

Înțelegem nevoia clienților de a reduce timpul necesar pentru a se aproviziona cu produsele destinate uzului curent. Pentru a veni în întâmpinarea acestui nou model de consum, Auchan Retail România a făcut, în 2017, primii pași în extinderea pe formatul de proximitate. În acest context, o etapă importantă o reprezintă deschiderea primelor supermarketuri în România. Intenția noastră este de a le simplifica viața clienților noștri, aducând “diferența Auchan” cât mai aproape, în comunități.”, declară Gaspar Biro, Director Proximitate Auchan Retail România.

Extinderea Auchan pe formatul de proximitate continuă. Un alt supermarket urmează a fi deschis, în curând, în baza parteneriatului încheiat cu BUCUR OBOR SA.

Auchan Retail România

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și 11 magazine MyAuchan, cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, cu circa 10.000 de angajaţi, cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro în 2016 şi propune celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Auchan Retail România deschide primele 3 supermarketuri MyAuchan
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: