Auchan Retail a deschis primul restaurant La masă Auchan în Baia Mare

Auchan Retail România a deschis primul restaurant La masă Auchan în galeria comercială Auchan Baia Mare. Retailerul a lansat în aprilie serviciul de livrare cu același nume în magazinul din Afi Palace Cotroceni.

auchan

Adaptat localismului tradițional prin gama și designul contemporan în spațiul de vânzare, restaurantul La masă Auchan propune un sortiment de mâncare variat, într-un mediu plăcut și modern de servire a mesei, pentru orice moment al zilei.

Clienții pot încerca preparate variate, atât din bucătăria românească, cât şi din cea internaţională: mâncăruri românești delicioase, burgeri, pizza, salate, deserturi şi multe alte preparate delicioase.

auchan

Auchan Retail România

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și o rețea de magazine MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele retailerului un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,028 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Auchan Retail a deschis primul restaurant La masă Auchan în Baia Mare

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: