Auchan Retail România a lansat serviciul Click & Collect exclusiv în București

Auchan Retail România a lansat la finalul lunii iulie serviciul Click & Collect – comenzi online cu ridicare din magazin – disponibil, deocamdată, doar pentru magazinele din București, cu excepția Auchan Berceni.

Auchan Retail

Serviciul Click & Collect al Auchan pune la dispoziția clienților, pentru moment, doar produse electro-IT. Prin serviciul Click & Collect clienții pot rezerva produsele online pe www.online.auchan.ro, iar apoi le pot ridica, la alegere, dintr-unul dintre hipermarketurile Auchan din București: Militari, Titan, Cotroceni, Crângași, Vitan, Drumul Taberei, Pallady, mai puțin Berceni.

După plasarea și înregistrarea comenzii online, clientul este notificat (anunțat prin email sau SMS) când poate veni să ridice comanda. Nu există nicio taxă suplimentară pentru Click &Collect, iar clientul plătește pentru articolele achiziționate, fie online – în momentul comenzii, fie în numerar – direct în magazin, la ridicare.

Auchan Retail România a făcut primul pas către e-commerce la finalul anului trecut, prin lansarea, platformei online www.online.auchan.ro, magazinul online al retailerului doar cu produse multimedia şi electrocasnice, într-un proiect pilot realizat pentru magazinul Auchan Militari.

Auchan Retail România

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și o rețea de magazine MyAuchan. Cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele retailerului un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *