Auchan Retail România a lansat proiectul pilot florarie.auchan.ro

Auchan Retail România a lansat pe 16 februarie 2018 proiectul pilot florarie.auchan.ro, proiect realizat la Cluj-Napoca.

auchanBuchetele și aranjamentele florale din Florăria Auchan, amplasată în incinta Iulius Mall din Cluj, pot fi comandate și online pe florarie.auchan.ro și pot fi ridicate direct din magazin.

Acest proiect pilot, realizat la Cluj-Napoca, răspunde dorinței de a le oferi clienților buchete și aranjamente florale la prețuri accesibile, într-un mod eficient: prin comandarea online și ridicarea din magazin a acestora.

De asemenea, retailerul se pregătește pentru e-commerce și testează o versiune beta a site-ului pentru a permite cumpărătorilor să achiziționeze produsele din magazinul din Militari. Inițial, clienții vor putea să cumpere din magazinul online doar produse nealimentare (produse multimedia şi electrocasnice).

Lansarea oficială va aduce magazinul online alături de magazine online ale altor retaileri clasici ce operează în România: Carrefour, cora, Metro și Mega Image.

Auchan Retail România

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și 13 magazine MyAuchan. Cu peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, circa 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro în 2016, propune celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,068 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Auchan Retail România a lansat proiectul pilot florarie.auchan.ro

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: