Carrefour deschide cel de-al 8-lea magazin Supeco la Balș

Cel de-al 8-lea magazin Supeco, reţea aparţinând Carrefour România, se deschide la Balș, judetul Olt,  joi, 9 noiembrie, de la ora 7:30.

SupecoNoul magazin din Balș, situat pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 192, este cel de-al 8-lea al reţelei Supeco, după cele deschise în oraşele Râmnicu Vâlcea, Târgovişte, Slatina, Giurgiu, Galați, Craiova și Focșani.

Magazinele Supeco din Galaţi şi Craiova au fost deschise pe locul unor foste unităţi Billa, parte din procesul de remodelare al reţelei de supermarketuri Billa încheiat de curând de Carrefour.

Magazinul din Balș va fi deschis de Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00 şi Duminică: 08:00 – 18:00.

Supeco reprezintă un nou format de magazin introdus relativ recent de către Carrefour România pe piata românească, cu o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1.500 şi 2.000 mp, un format inedit ce mixează formatul de discounter cu cel de cash&carry şi oferă consumatorilor preţuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete şi de larg consum.

Supeco este un concept de magazin preponderent orientat către preţuri, către oferte cât mai bune şi către o gamă adaptată tuturor nevoilor, propunând produse atât consumatorilor persoane fizice, cât şi celor interesaţi de creşterea afacerilor proprii.

În România, Grupul numără 305 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 219 supermarketuri (204 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, 8 magazine Supeco și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Un comentariu la „Carrefour deschide cel de-al 8-lea magazin Supeco la Balș”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *