Carrefour a deschis cel de-al 9-lea magazin Supeco în Hunedoara

Cel de-al 9-lea magazin Supeco, reţea aparţinând Carrefour România, s-a deschis la Hunedoara joi, 7 decembrie. Noul magazin este situat pe str. Mihai Viteazu nr. 12, Hunedoara.

SupecoNoul magazin din Hunedoara este cel de-al 9-lea al reţelei Supeco, după cele deschise în oraşele Râmnicu Vâlcea, Târgovişte, Slatina, Giurgiu, Galați, Craiova, Focșani și Balș,

Magazinele Supeco din Galaţi şi Craiova au fost deschise pe locul unor foste unităţi Billa, parte din procesul de remodelare al reţelei de supermarketuri Billa încheiat de curând de Carrefour.

Magazinul din Hunedoara este deschis de Luni – Sambata: 07:30 – 21:00 şi Duminica: 08:00 – 18:00.

Supeco reprezintă un nou format de magazin introdus relativ recent de către Carrefour România pe piata românească, cu o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1.500 şi 2.000 mp, un format inedit ce mixează formatul de discounter cu cel de cash&carry şi oferă consumatorilor preţuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete şi de larg consum.

Supeco este un concept de magazin preponderent orientat către preţuri, către oferte cât mai bune şi către o gamă adaptată tuturor nevoilor, propunând produse atât consumatorilor persoane fizice, cât şi celor interesaţi de creşterea afacerilor proprii.

În România, Grupul Carrefour numără 311 magazine dintre care 33 hipermarketuri ‘Carrefour’, 225 supermarketuri (207 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro. Retailerul mai operează în România și 9 magazine Supeco.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

2 comentarii la „Carrefour a deschis cel de-al 9-lea magazin Supeco în Hunedoara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *