Carrefour deschide un supermarket în Arad, iar rețeaua Market ajunge la 223 de unități

Carrefour România a deschis astăzi, 23 noiembrie, al șaselea supermarket din Arad, ajungând astfel la un număr de 223 de supermarketuri la nivel național.

CarrefourNoul supermarket, situat pe Str. Cocorului, nr. 48, Arad, Jud. Arad, are o suprafaţă de vânzare de 848 de mp, 4 case de marcat, 10 locuri de parcare gratuită si un număr de 24 de angajaţi.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 7.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

Plaja orară de deschidere a noului magazin este: Luni –Vineri: 7:00 – 22:00 şi Sâmbătă – Duminică: 7:00 – 20:00.

La finalul lunii septembrie 2017, Carrefour a finalizat procesului de remodelare a magazinelor BILLA din România, un proces care a durat 7 luni si care a implicat transformarea a 86 de magazine Billa. Astfel, majoritatea magazinelor Billa au fost transformate în magazine Market, după modelul noului format Market – „Best of Both” – restul fiind transformate în unităţi Expres Orange (de exemplu magazinul din Aeroportul Otopeni sau cel din gara de Nord) şi chiar Supeco (la Galaţi şi Craiova).

Carrefour România va deschide, pe 7 decembrie 2017, un hipermarket în noul centru comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea. Magazinul din Râmnicu Vâlcea va fi cel de-al 33-lea hipermarket al rețelei din România.

Carrefour

În România, Grupul francez numără 308 magazine dintre care 32 hipermarketuri, 223 supermarketuri (206 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro. Retailerul mai operează în România si 8 magazine Supeco.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,989 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Carrefour deschide un supermarket în Arad, iar rețeaua Market ajunge la 223 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: