Carrefour deschide un nou supermarket în București

Carrefour deschide mâine, 19 februarie 2015, un nou supermarket în București, ridicând numărul total de magazine în acest format la 92.

Carrefour Market2Noul supermarket Market Șoseaua Virtuții nr. 1 este situat pe Șoseaua Virtuții, nr. 1, sector 6, București și are o suprafață de 600 mp. Plaja orară de deschidere: Luni – Sâmbătă: 08.00-22:00, iar Duminică 07.00-20.00.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour va număra 173 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ‘Carrefour’, 92 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 9 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,091 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Carrefour deschide un nou supermarket în București

Spune-ți părerea

  1. […] opened one supermarket Market in Bucharest, bringing the network to a total of 92 stores in this format. A new hypermarket will […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: