Carrefour deschide un nou supermarket în București

Carrefour deschide mâine, 19 februarie 2015, un nou supermarket în București, ridicând numărul total de magazine în acest format la 92.

Carrefour Market2Noul supermarket Market Șoseaua Virtuții nr. 1 este situat pe Șoseaua Virtuții, nr. 1, sector 6, București și are o suprafață de 600 mp. Plaja orară de deschidere: Luni – Sâmbătă: 08.00-22:00, iar Duminică 07.00-20.00.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour va număra 173 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ‘Carrefour’, 92 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 9 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Carrefour deschide un nou supermarket în București”

  1. Pingback: The most important events in grocery retailing from Romania, in the first three months of 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *