Carrefour va deschide un hipermarket în noul centru comercial DN 1 Value Center din Balotești

Carrefour România va deschide pe data de 4 decembrie 2019 un hipermarket în noul centru comercial DN 1 Value Centre, situat în comuna Balotești, pe Calea București nr. 2 Bis, cu acces direct din DN 1 București – Ploiești, pe locul fostului centru comercial Prisma. Centrul comercial DN 1 Value Center este un proiect dezvoltat de compania Prime Kapital.

Noul hipermarket Carrefour din Balotești, cel de-al 37 magazin în acest format din România, va aduce și primul concept store Carrefour din România (vom reveni în curând cu detalii și imagini legate de acest concept).

Carrefour a mai inaugurat în acest an, pe data de 6 noiembrie 2019, un hipermarket, în noul centru comercial Zalău Value Centre, proiect dezvoltat tot de compania Prime Kapital.

Centrul comercial DN 1 Value Center are o suprafață de totală de 46.400 mp, dintre care 28,300 mp fiind în proprietatea dezvoltatorului imobiliar și este situat în vecinătatea unor retaileri importanți care deja își desfăsoară activitatea: Lidl și Hornbach. Construcția centrului comercial se desfășoară pe o suprafață de circa 8 ha și va include, pe lângă hipermarketul Carrefour și alte branduri de retail precum: dm drogerie markt, ALTEX, Pepco, JYSK, Hervis, Animax, CCC, New Yorker, Diverta, C&A, Deichmann, Noriel etc.

Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, grupul oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât din magazine sale din toată țara, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *