Carrefour a deschis la Zalău cel de-al 36-lea hipermarket din România

Carrefour a deschis ieri, 6 noiembrie 2019, la Zalău, cel de-al 36-lea magazin în format hipermarket din România. Situat în noul centru comercial Zalău Value Centre din Bd. Mihai Viteazul, nr. 58 B, Zalău, noul magazin este primul hipermarket Carrefour din acest oraș.

Pregătește-te de Black Friday!

Ultimele două hipermarketuri Carrefour deschise de retailerul francez în România au fost cele de la Baia Mare și Satu Mare, inaugurate în 5 si 6 decembrie 2018.

Noul hipermarket din Zalău are o suprafață de vânzare de 4.126 de mp, comercializează peste 40.000 de produse, dispune de 18 case de marcat, dintre care 4 case rapide “Self service”, are disponibile 900 de locuri de parcare și un număr de 180 de angajați.

Cu ocazia deschiderii hipermarketului, vor fi disponibile aplicația de cumpărături Bringo și serviciul Gurmandio, prin care utilizatorii își pot comanda, simplu si rapid, preparatele preferate din zona de gastronomie Carrefour direct la birou sau la ei acasă. Atât Bringo, cât și Gurmandio sunt disponibile în App Store și Google Play.

În plus, Carrefour aduce la Zalău “Deschidem Vinul Românesc”, un program național dezvoltat pentru a sprijini producătorii români de vin și, în premieră,  “Punem Preț Pe Plastic”, un program de economie circulară adresat reducerii cantității de ambalaje din plastic și introducerii plasticului într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare. În intervalul 6-13 noiembrie, clienții pot cumpăra fructe și legume plătind cu PET-uri, în cadrul inițiativei  Plata cu PET-ul, parte din programul Punem Preț Pe Plastic.

Centrul Comercial Value Center este un proiect dezvoltat de compania Prime Kapital, cu care retailerul francez continuă colaborarea în România.

Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 362 de magazine din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *