Carrefour va închide din 15 ianuarie hipermarketul din Vitantis Shopping Center

Carrefour România va închide din 15 ianuarie hipermarketul situat în centrul comercial Vitantis Shopping Center, având în vedere schimbarea mediului de piață și a preferințelor clienților din zona aferentă.

CarrefourPentru a veni în ajutorul angajaților, a fost demarat un set de acțiuni de informare și de sprijin, comunicate la nivel intern prin intermediul Directorului de Magazin și al Președintelui Sindicatului Salariaților Carrefour.

Fiecărui angajat i s-a oferit posibilitatea de a alege noi puncte de lucru în care ar dori să activeze – magazin, sediu sau depozit – luând în calcul criterii precum proximitatea față de casă sau traseul până la muncă, pentru cei din afara Bucureștiului. Toți angajații hipermarketului s-au transferat sau urmează să fie transferați în punctele de lucru care au reprezentat prima lor opțiune, pe postul pe care și l-au dorit.

În 2017, Carrefour România a deschis peste 26 de supermarketuri si 1 nou hipermarket în Râmnicu Vâlcea și a devenit al 3-lea angajator din România cu peste 17.000 de colaboratori. De asemenea, retailerul a terminat remodelarea şi rebrandingul celor 85 de magazine Billa, transformate în supermarketuri Market și a integrat cu succes cei aproximativ 3.000 angajați ai rețelei.

Carrefour România

În România, Grupul numără 317 magazine dintre care 33 hipermarketuri ‘Carrefour’, 231 supermarketuri (212 magazine ‘Market’ si 19 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro. Retailerul mai operează în România și 9 magazine Supeco.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *