Carrefour deschide primul magazin Market din orașul Târgu Frumos, iar rețeaua de supermarketuri ajunge la 181 de magazine

Carrefour a deschis azi, 27 Iulie 2017, primul supermarket din Târgu Frumos, Judeţul Iaşi, ajungând la un număr de 181 magazine în acest format. Doar 25 de magazine Billa au mai rămas de remodelat până la finele anului.

CarrefourNoul supermarket, Market Târgu Frumos, își așteaptă clienții cu o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută!

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale. De asemenea, clientii pot gasi o sortimentatie bogata pe segmentele lactate-brânzeturi, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, peşte proaspăt, legume-fructe, semi-preparate, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

Date cheie despre Market Târgu Frumos:

  • Adresă: Strada Ștefan cel Mare, nr. 2, Târgu Frumos, Judeţul Iași.
  • Plaja orară de deschidere: Luni – Sâmbătă: 7:00-22:00, Duminică: 7:00-21:00.
  • Gama de produse: 7.600.
  • Suprafața magazinului: 785 m².
  • Locuri de muncă nou create : 23.

Au fost transformate 61 de magazine Billa. Au mai rămas 25 de unităţi.

Dintre cele 86 de magazine Billa, cât număra reţeaua la preluarea sa de către Carrefour, au mai rămas doar 25 de unităţi de remodelat, proces prin care fostele magazine Billa trebuie să fie transformate în unul dintre brandurile de retail aparţinând Carrefour România si care trebuie să se închieie până la finele acestui an, conform reglementărilor impuse de Consiliul Concurenţei.

În România, Grupul Carrefour numără 293 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 181 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 25 magazine Billa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *