Carrefour deschide un supermarket la Valea Călugărească, iar reţeaua Market ajunge la 222 unităţi

Carrefour România a deschis astăzi, 16 noiembrie, primul supermarket din Valea Calugărească, județul Prahova, ajungând astfel la un număr de 222 de supermarketuri la nivel național.

CarrefourNoul supermarket, situat în Valea Călugărească, nr.217 B, Jud. Prahova, are o suprafaţă de vânzare de 640 de mp, 4 case de marcat, 10 locuri de parcare gratuită si un număr de 20 de angajaţi.

Modelul comercial al magazinului Market Valea Calugărească se axează pe o gamă de aproximativ 7.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole “Carrefour” cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

Azi e ziua cu cele mai mari reduceri – Black Friday

Plaja orară de deschidere a noului magazin este: Luni –Vineri: 7:00 – 22:00 şi Sâmbătă – Duminică: 7:00 – 20:00.

La finalul lunii septembrie 2017, Carrefour a finalizat procesului de remodelare a magazinelor BILLA din România, un proces care a durat 7 luni si care a implicat transformarea a 86 de magazine Billa. Astfel, majoritatea magazinelor Billa au fost transformate în magazine Market, după modelul noului format Market – „Best of Both” – restul fiind transformate în unităţi Expres Orange (de exemplu magazinul din Aeroportul Otopeni sau cel din gara de Nord) şi chiar Supeco (la Galaţi şi Craiova).

Carrefour România va deschide, pe 7 decembrie 2017, un hipermarket în noul centru comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea. Magazinul din Râmnicu Vâlcea va fi cel de-al 33-lea hipermarket al rețelei din România.

Carrefour

În România, Grupul francez numără 307 magazine dintre care 32 hipermarketuri, 222 supermarketuri (206 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro. Retailerul mai operează în România si 8 magazine Supeco.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *