Julien Munch va fi, începând cu 1 martie 2021, noul Director Executiv al Carrefour România

Julien Munch a fost numit în funcția de Director Executiv al Carrefour România, poziție pe care o va prelua începând cu 1 martie 2021. Julien Munch îi va raporta lui François Melchior de Polignac, Director Executiv al Zonei Europa de Nord și de Est. Julien Munch este succesorul lui Jean Richard de Latour, actualul CEO Carrefour România, care va prelua rolul de Director al Departamentului de Negocieri Branduri Internaționale în cadrul Grupului Carrefour, de la 1 martie 2021. Jean Richard de Latour este CEO al companiei din 1 august 2018.

CarrefourJulien Munch și-a început cariera în anul 2000 ca ofițer în cadrul Forțelor Aeriene Franceze, fiind activ în Franța, cu misiuni internaționale. Ulterior, a lucrat în cadrul Inspecției Generale a Finanțelor, din cadrul Ministerului Francez al Economiei și Finanțelor. În anul 2017, s-a alăturat Grupului Fnac-Darty în rolul de Director Magazin Montparnasse, iar apoi a preluat poziția de Director Rețea Fnac Paris.

Jean Richard de Latour și-a început cariera în Inspecția Generală a Finanțelor, din cadrul Ministerului Francez al Economiei și Finanțelor și s-a alăturat Grupului Carrefour în 2013, în calitate de Director Studii, Inovație și Afaceri Publice. Ulterior a preluat rolul de Director de Cabinet al Președintelui și CEO-ului Carrefour Group și apoi, de Director Operațional Hipermarket în Franța. Din anul 2018, Jean Richard de Latour a deținut funcția de CEO al Carrefour România.

Grupul Carrefour

Cu o rețea multi-format de peste 13.000 de magazine în peste 30 de țări, Grupul Carrefour este unul dintre liderii mondiali în comerțul cu alimente. Carrefour a realizat o cifră de afaceri de 78.6 miliarde € în 2020. Are peste 320.000 de angajați care contribuie la transformarea Carrefour în liderul mondial în tranziția alimentară pentru toți, oferind hrană de calitate în fiecare zi, accesibilă tuturor, la un preț rezonabil.

Carrefour România

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 360 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau prin Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store și cu o rețea prezentă în 38 de localități.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *