Carrefour a deschis la Satu Mare al 34-lea hipermarket din România

Carrefour a deschis hipermarketul din centrul comercial Shopping City Satu Mare, prima destinație de shopping și divertisment modernă din regiune, un proiect de retail dezvoltat de NEPI Rockcastle. 34 de magazine Carrefour în acest format la nivel național.

Primul hipermarket Carrefour din orașul Satu Mare, este situat pe Strada Careiului, nr. 17, Satu Mare, are o suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați și este cel de-al 34-lea hipermarket din țară. Este al doilea hipermarket deschis de Carrefour în acest an, după cel deschis luna trecută în orașul Roman.

Proiectul Shopping City Satu Mare reprezintă și o continuare a colaborării de succes dintre NEPI Rockcastle și Carrefour.

„Am descoperit în Satu Mare un oraș cu oameni foarte conectați la noutăți, dar și la viața socială a comunității, la familie și obiceiuri. Așa că am gândit Carrefour Satu Mare ca un loc care răspunde acestor trăsături de caracter: un loc pentru întreaga familie, cu experiențe noi, o gamă diversă de produse și servicii, inovație tehnologică, dar și cu un univers gastronomic bogat. Suntem bucuroși că putem fi gazda clienților sătmăreni în primul hipermarket Carrefour România din oraș, alături de partenerii noștri de la NEPI Rockcastle”, spune Valentin Papancea, director hipermarket Carrefour Satu Mare.

Shopping City Satu Mare

După o investiție totală de 40 de milioane de euro, centrul comercial găzduiește 85 de spații comerciale și vine cu o serie de noutăți pe plan local, precum deschiderea primului hipermarket Carrefour, dar și lansarea, în premieră, a unor branduri internaționale și naționale. Proiectul are, totodată, un impact pozitiv în comunitate, generând, după deschidere, peste 900 de locuri de muncă permanente.

„Shopping City Satu Mare este al 18-lea centru comercial din portofoliul NEPI Rockcastle din România, o cifră ce susține faptul că suntem cel mai activ investitor imobiliar pe zona de retail din țară. Am dezvoltat acest proiect pornind de la nevoile locuitorilor din întreaga regiune și am creat un mix adaptat de magazine, restaurante și opțiuni de petrecere a timpului liber, ce credem că le va schimba în bine stilul de viață”, declară Marius Barbu, Head of Asset Management NEPI Rockcastle.

Shopping City Satu Mare este dispus pe 2 niveluri și are o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 29.000 de metri pătrați. Proiectul vine în întâmpinarea vizitatorilor cu 1.000 de locuri de parcare, dintre care 600 la nivelul superior, accesibile printr-o rampă exterioară. De asemenea, clienții vor avea la dispoziție 2 stații de încărcare electrică, dar și o stație de autobuz amplasată în fața centrului comercial.

Printre brandurile care îi așteaptă, începând de astăzi, pe vizitatorii Shopping City Satu Mare se regăsesc: Altex, Animax, Banca Transilvania, Benvenuti, Cador, Capricci, Carrefour, CCC, Compas, Dabo Doner, Deichmann, DM, Douglas, Fashion Corner, Ginette, Help Net, Hervis, In Street, Intersport, Kendra, Kenvelo, KFC, La Vera Pizzeria, LC Waikiki, Office Shoes, Optiplaza, Orsay, Magic World, Meron Café, New Yorker, Nobila Casa, Noriel, Pepco, Sensiblu, SMYK, Splend’or, Teilor, Tezyo, Tom Tailor, Top Shop, Yves Rocher.

Carrefour

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 331 magazine din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Carrefour continuă să crească pe piața din România, în al treilea trimestru din 2018 înregistrând o creștere de 7,6% (4% like-for-like) a vânzărilor, cea mai mare creștere de pe piețele europene ale retailerului francez.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *