Carrefour a deschis cel de-al 7-lea magazin Supeco la Focșani

Cel de-al 7-lea magazin Supeco, reţea aparţinând Carrefour România, s-a deschis la Focșani joi, 5 octombrie. Noul magazin este situat pe Calea Munteniei, nr. 52 (zona cartier ANL), Focşani.

SupecoNoul magazin din Focșani este cel de-al 7-lea al reţelei Supeco, după cele deschise în oraşele Râmnicu Vâlcea, Târgovişte, Slatina, Giurgiu, Galați și Craiova.

Magazinele Supeco din Galaţi şi Craiova au fost deschise pe locul unor foste unităţi Billa, parte din procesul de remodelare al reţelei de supermarketuri Billa încheiat de curând de Carrefour.

Magazinul din Focșani este deschis de Luni – Sambata: 07:30 – 21:00 şi Duminica: 08:00 – 18:00.

Supeco reprezintă un nou format de magazin introdus relativ recent de către Carrefour România pe piata românească, cu o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1.500 şi 2.000 mp, un format inedit ce mixează formatul de discounter cu cel de cash&carry şi oferă consumatorilor preţuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete şi de larg consum.

Supeco este un concept de magazin preponderent orientat către preţuri, către oferte cât mai bune şi către o gamă adaptată tuturor nevoilor, propunând produse atât consumatorilor persoane fizice, cât şi celor interesaţi de creşterea afacerilor proprii.

În România, Grupul Carrefour numãrã 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 218 supermarketuri (203 magazine ‘Market’ si 15 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, 7 magazine Supeco şi un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *