Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care PROFI a preluat 10 magazine de la compania Pronto Mobile

Consiliul Concurenței a anunțat azi, 2 iunie 2021, că autorizat tranzacția prin care Profi Rom Food SRL, operatorul celei mai mari rețele de magazine din România, a preluat zece spații comerciale de la compania Pronto Mobile SRL, situate în București. În prezent, aceste spații sunt operate de către Pronto Mobile SRL ca francize Carrefour Express.

PROFI

Profi Rom Food SRL este o companie ce activează în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare și nealimentare în magazine nespecializate, care operează cea mai mare rețea de magazine din România, cu aproape 1.500 de unități.

„Această nouă extindere amplifică rapida creștere a rețelei noastre,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. “Avem creșterea în sânge, este un element esențial în strategia noastră.

Pronto Mobile SRL își desfășoară, de asemenea, activitatea în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare și nealimentare și este cea mai extinsă rețea de magazine aflate în franciza Carrefour Express din România, situate în București.

„Ne bucurăm că putem încheia o afacere cu rețeaua cu cea mai mare dezvoltare din România ultimilor ani, rețea către care transferăm cele mai mari 10 dintre magazinele noastre, în care am investit multă muncă și suflet”, a declarat antreprenorul Gabriel Sandu în numele companiei Pronto Mobile SRL.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau o parte substanțială a acesteia și că nu există îndolieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Profi

Cu aproape 1.500 de magazine în mai bine de 600 de localități și o echipă ce depașește 24.000 de angajați, PROFI este rețeaua românească de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare angajator privat din țară.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *