ZaharulOradea

Cora România va deschide noi magazine și va continua să dezvolte segmentul online

Cora România a făcut azi, 21 februarie 2019, câteva declarații privind planurile de dezvoltare ale companiei, prin Thierry Destailleur, CEO Cora România. Declarația are loc în contextul în care, în presă, au apărut zvonuri despre anumite discuții privind vânzarea rețelei de hipermarketuri Cora din România, infirmate de către retailer.

CoraAstfel, Cora a declarat azi că va deschide noi magazine în România, o piață pe care activează din 2003, și va continua să dezvolte segmentul online, care are bune perspective de creștere. Cu alte cuvinte, Cora continuă să investească pe piața românească și să creeze sute de noi locuri de muncă.

„Cora este o companie matură, cu o echipă de profesioniști pregătiți să pună în practică proiectele de dezvoltare a rețelei de magazine, de diversificare a gamelor de produse și de întărire a segmentului online, domeniu în care Cora a fost deschizător de drum.

Ne asumăm în același timp rolul de a pregăti tânăra generație pentru a face față crizei forței de muncă și în acest scop avem parteneriate cu instituții care organizează cursuri în sistem de învățământ dual”, a spus Thierry Destailleur, CEO Cora România.

„Ne uităm, așadar, cu toată atenția la dezvoltarea afacerii în România și la diversificarea produselor și serviciilor pentru consumatorii români. Ne bucură că avem peste 1 milion de clienți fideli, deținători ai cardului Cora. Lor, precum și tuturor celorlalți consumatori români, le dedicăm munca noastră.

Îi asigur pe această cale atât pe clienți, cât și pe partenerii noștri de afaceri că zvonurile vehiculate în presă zilele acestea privind așa-zise discuții pentru vânzarea Cora sunt lipsite de orice suport real. Realitatea este una singură: Cora rămâne în România și se dezvoltă pe piața locală”, a mai spus Thierry Destailleur, CEO Cora România.

cora România

Prezentă de 16 ani pe piața din România, parte a grupului Louis Delhaize, cora România operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe din țară.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Cora România va deschide noi magazine și va continua să dezvolte segmentul online
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: