cora România va închide hipermarketul cora din Baia Mare, începând cu data de 4 mai 2021

cora România, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, a luat decizia de a închide hipermarketul cora din Baia Mare, începând cu data de 4 mai 2021, la 11 ani de la deschiderea acestuia. „Este o decizie de business extrem de bine cântărită, bazată pe cifre concrete, analizate cu toată responsabilitatea și pe care am luat-o doar atunci când nu am mai avut altă opțiune,” au declarat reprezentanții cora România.

cora România

„Este o decizie de business extrem de bine cântărită, bazată pe cifre concrete, analizate cu toată responsabilitatea și pe care am luat-o doar atunci când nu am mai avut altă opțiune.

Am amânat mult acest moment în primul și în primul rând pentru echipa de profesioniști pe care o avem local și care s-a implicat 100% și s-a străduit zi de zi pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri.

Echipei noastre din Baia Mare îi suntem recunoscători pentru tot acest efort și de aceea grija noastră se îndreaptă acum către ei. Le vom acorda colegilor noștri sprijinul necesar pentru a face mai ușor față tranziției spre un nou loc de muncă.

Ne retragem, cu regret, din Baia Mare, însă rămânem în continuare prezenți în București, Cluj-Napoca, Bacău, Drobeta, Ploiești și Constanța.

cora își menține ferm angajamentul față de România și continuă planurile de expansiune în direcția care considerăm că va domina comerțul în anii care urmează, reprezentată de e-commerce și de formatele online – offline.

Ne vom adapta permanent în funcție de așteptările clienților, din dorința de a fi cu un pas înainte pentru ei”, au declarat reprezentanții cora România.

cora Urban

Începând cu luna februarie 2021, cora România a intrat pe segmentul de proximitate și a lansat conceptul cora Urban, care îmbină proximitatea cu online-ul, oferind acces la peste 40.000 de produse din cora.ro și peste 1.000 de produse la raft, pentru cumpărături de ultimă oră în drum spre casă.

“Comanzi de acasă sau de la birou, online, pe www.cora.ro – selectând magazinul cora Lujerului și punctul de ridicare cora Urban Avangarde – produsele preferate dintr-o listă extinsă, de peste 40.0000 de produse. Comanda ta este pregătită de cora și disponibilă pentru a fi ridicată din magazinul cora Urban în maximum 12 ore.” (reprezentanții cora România.).

cora România

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, brandul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

În 2013, prin intermediul platformei cora.ro, este lansat serviciul de livrare la domiciliu, cora devenind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Începând cu 2020 serviciul coraExpress extinde accesul la cumpărături online, prin comenzi din aplicațiile Glovo și Food Panda, cu livrare în mai puțin de 60 de minute. În luna ianuarie 2021, retailerul a lansat cora Pro, un serviciu dedicat companiilor care include numeroase avantaje și beneficii.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

3 comentarii la „cora România va închide hipermarketul cora din Baia Mare, începând cu data de 4 mai 2021”

  1. imi pare deosebit de rau pentru desfiintarea Cora Baia Mare, pentru ca era locul preferat de unde imi faceam cumparaturile. Toti oamenii de acolo erau deosebiti, foarte amabili.

  2. nici-o tragedie, avea produse cu preturi mai mari decat aproape oriunde in oras ,iar de calitate sau diversitate ce sa mai vorbim , la fel si despre cosuri in care pui produse alimentare cam nespalate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *