Cupio a deschis la Iași cel de-al 12-lea magazin din rețeaua națională

CUPIO, unul dintre cele mai reprezentative branduri de pe piața cosmeticelor profesionale și a produselor de makeup din România, a deschis, pe data de 7 septembrie 2019, în centrul comercial Iulius Mall din Iași, cel de-al 12-lea magazin al rețelei naționale. Acesta este primul magazin Cupio din Iași, în acest moment, compania timișoreană fiind prezentă cu magazine în orașele București, Timișoara, Arad, Cluj, Constanța și Iași.

Cupio

Magazinul Cupio, situat la etajul 1 din Iulius Mall Iași, Bulevardul Tudor Vladimirescu, este spațios, are un design elegant, respectând astfel conceptul celorlalte magazine din țară. Femeile din regiunea de nord-est a țării găsesc aici cele mai noi și profesionale produse de make-up, manichiură și ingrijire personală.

Clienții noului magazin Cupio din Iași au fost întâmpinați cu numeroase surprize, dintre care nu au lipsit produsele lansate de curând de brandul românesc, iar primele 100 de persoane care au făcut cumpărături în valoare de minim 50 de lei, au primit cadouri ce au constat în produse de manichiură și de make-up.

O rețea de 15 magazine Cupio până la finalul anului 2019

CupioPână la sfârșitul anului 2019, brandul românesc Cupio va mai deschide încă trei magazine în orașele Suceava, Cluj și Sibiu. În prezent, Cupio deține 12 magazine fizice în 6 orașe din țară: 3 în Timișoara, 4 în București, 2 în Constanța, unul în Cluj, unul în Iași și unul în Arad, la care se adaugă magazinul online www.cupio.ro.

În magazinul online sunt comercializate peste 10.000 de articole și 9 sub-branduri proprii: oje semipermanente – Cupio To Go!, geluri UV – CupioGels, gene false – CupioLash, acril – Cupio Acryl de Luxe, makeup – Cupio Makeup Pro, produse îngrijire corporală – CupioSpa și SkinCare, lacuri de unghii cu uscare la aer – Cupio in the City și gama epilare – Cupio Pro Epil.

CUPIO

Brandul 100% românesc Cupio, fondat în 2011 în orașul Timișoara, a devenit unul dintre cele mai importante repere în piața produselor cosmetice profesionale.

În 2018, Brandul Cupio a generat vânzări cumulate, pe întreg grupul de firme, de peste 8.5 milioane de euro, iar obiectivul setat pentru 2019 prevede o creștere de 20%, ce va depăși pragul de 10 milioane de euro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *