Cupio sărbătorește Black Friday, online și în magazine, cu promoții de până la 80%

Cupio, brandul românesc de cosmetice profesionale, sărbătorește în luna noiembrie mult așteptatul eveniment Black Friday, cu reduceri spectaculoase la toate gamele de produse. Atât în magazinul online, cât și în magazinele fizice ale brandului, prezente în marile orașe din România, clienții vor putea cumpăra produsele lor favorite la cele mai mici prețuri.

CupioPe platforma online www.cupio.ro, prețurile scad până la 80%. Mii de produse din gamele de manichiură, make-up și îngrijire personală de la Cupio vor avea prețuri irezistibile în weekend-ul 15 – 17 noiembrie 2019, inclusiv.

În magazinele fizice ale brandului, Black Friday va fi celebrat atât în weekend-ul 15 – 17 noiembrie 2019, cât și în weekend-ul 29 noiembrie – 1 decembrie 2019. Și aici, clienții fideli ai Cupio sunt așteptați cu reduceri de până la 70% la:

– Produse și aparatură pentru manichiură
– Produse și accesorii de make-up
– Extensii de gene
– Produse de îngrijire corporală

Black Friday la Cupio în 15 – 17 noiembrie:

Veranda Mall, București

City Park, Constanța

Iulius Mall, Suceava

Iulius Mall, Cluj

Atrium Mall, Arad

Black Friday la Cupio în 29 noiembrie – 1 decembrie:

Park Lake, București

Sun Plaza, București

Băneasa Mall, București

Vivo Shopping , Constanța

Iulius Mall, Iași

Iulius Mall, Timișoara

Shopping City, Timișoara

Vivo Mall, Cluj-Napoca

Cupio

Fondat în 2011, brandul 100% românesc a devenit un reper important pe piața produselor cosmetice profesionale. Compania deține, în prezent, magazine în București, Timișoara, Arad, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Iași și Constanța, dar și magazinul online www.cupio.ro, unde sunt comercializate peste 10.000 de produse.

Recent, Cupio a fost desemnat brandul numărul 1 în domeniul manichiurii, conform unui studiu efectuat de compania de cercetare de piață Market Vector, care a analizat vânzările pe 2018 în centrele comerciale din România.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *