Cupio continuă expansiunea națională și deschide la Galați magazinul cu numărul 21 din România

Cupio, unul dintre cele mai reprezentative branduri de pe piața cosmeticelor profesionale din România, își extinde în continuare rețeaua de magazine la nivel național. După ce a încheiat un provocator an 2020 cu o rețea totală de 20 de magazine, Cupio a deschis, în 2021, cel de-al 21-lea magazin al rețelei, la Galați.

Cupio

Primul magazin din Galați a fost deschis în 14 octombrie 2021 în centrul comercial Shopping City Galați. La inaugurare, clienții au fost întâmpinați cu numeroase surprize, dintre care nu au lipsit produsele nou lansate de brandul românesc și nici promoțiile generale, iar primii clienți au primit cadouri la cumpărături.

Noul magazin din Galați este spațios, are un design elegant și respectă conceptul celorlalte magazine Cupio din întreaga țară. Aici, persoanele pasionate de domeniul frumuseții, dar și profesioniștii din industria de beauty găsesc atât produse de manichiură, machiaj și îngrijire personală, cât și accesorii sau echipamente pentru dotarea saloanelor ce oferă servicii de înfrumusețare.

20 pentru 2020. 21 pentru 2021

După ce în anul 2020 Cupio a deschis 5 magazine, ajungând la o rețea de 20 de puncte de vânzare în România, anul 2021 a venit cu al 21-lea magazin. Nu știm ce surprize ne rezervă brandul pentru anul 2022, dar cert este că își va continua atât expansiunea națională, cât și internațională, potrivit conducerii companiei.

În prezent, clienții fideli Cupio găsesc produsele lor preferate în 13 dintre dintre cele mai importante orașe ale țării, precum București, Constanța, Timișoara, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Târgoviște, Ploiești, Craiova, Arad și Galați.

Cupio deține și magazinul online www.cupio.ro, unde sunt comercializate peste 10.000 de produse. Acestea pot fi comandate atât la nivel național, cât și internațional, fiind livrate în întreaga Europă. Produsele Cupio sunt disponibile și în țări precum Germania, Italia sau Danemarca, prin intermediul partenerilor brandului.

Cupio

Fondat în 2011, brandul românesc Cupio a devenit un reper important în industria produselor cosmetice profesionale, fiind desemnat  brandul numărul 1 în domeniul manichiurii (potrivit Market Vector, după vânzările din marile centre comerciale din România, în perioada din 2018 – 2019).

Grupul de firme Cupio a ajuns în 2020 la o cifră de afaceri cumulată de aproape 12.6 milioane de euro, cu 18% peste nivelul din anul 2019. Pentru anul acesta se estimează o creștere de 15% față de anul 2020.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *