Next_Capitall

Delia Nica a demisionat din funcția de Director Executiv al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR

Delia Nica, Director Executiv AMRCR (Asociației Marilor Rețele Comerciale din România) a anunţat azi, printr-un comunicat oficial, că a demisionat din funcţia de Director Executiv al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR.

Delia NicaÎn urma situației create înțeleg să-mi asum responsabilitatea pentru maniera în care am reacționat, care nu poate fi în niciun fel acceptabilă, deși nu mă caracterizează. În acest sens, mi-am înaintat demisia către board-ul Asociației Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR –  pentru că nu doresc ca evenimente colaterale să aducă atingere imaginii asociației și membrilor săi.

Le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat de-a lungul timpului și cu care am reusit să facem foarte multe lucruri bune. Îmi doresc ca proiectele și lucrurile frumoase pe care le-am realizat în echipa AMRCR să fie mult mai puternice și durabile decât emoția produsă de acest eveniment regretabil.

În viitor mă voi dedica altor activități personale și profesionale, în care sper ca expertiza mea să fie utilă,” a declarat Delia Nica.

Mall-ul reducerilor la Flanco (19 – 24 februarie)

Ieri, AMRCR a emis un comunicat oficial prin intermediul căreia Asociaţia cerea anularea taxelor de penalitate pentru ambalaje și sistem de colectare garantat de stat.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Delia Nica a demisionat din funcția de Director Executiv al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: