Rețeaua de retail Magazine DIANA deschide un magazin la Bălcești și se apropie de pragul de 70 de magazine

Rețeaua de retail Magazine DIANA își continuă planul de dezvoltare prin deschiderea magazinului cu numărul 68. Noul magazin DIANA este situat în localitatea Bălcești, județ Vâlcea, pe strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 8 și are o suprafață de vânzare de 600 de metri pătrați.

Diana

Formatul a fost gândit astfel încât să combine decorul atractiv cu organizarea funcțională a spațiului, pentru a oferi experiențe de cumpărături confortabile, cât mai simple și rapide, de la locurile de parcare proprii, până la portofoliul de produse, care acoperă toate necesitățile zilnice, și cele 4 case de marcat.

Clienții au la dispoziție vitrina asistată și vitrina self service cu produse DIANA – carne proaspătă și preparată, produse și preparate din carne, o zonă de fructe și legume extinsă, o sortimentație de circa 10.000 de produse alimentare și nealimentare.

Primii cumpărători au fost întâmpinați astăzi, suplimentar promoțiilor active în rețea, și cu 700 de premii – surpriză.

DIANA

DIANA este o companie de familie cu buletin 100% românesc, care după 30 de ani de dezvoltare continuă operează două linii principale de business – DIANA Abator și Fabrică de Mezeluri, prezentă atât în topul abatoarelor cât și în cel al producătorilor de preparate din carne din România și rețeaua de retail, aflată în topul Local Key Accounts, prin care gestionează 68 de magazine, acoperind 6 județe: Vâlcea, Gorj, Dolj, Argeș, Olt și Dâmbovița.

Rețeaua de retail se află în continuă expansiune, în perioada imediat următoare urmând să fie bifată deja cea de-a patra inaugurare de magazin pentru anul în curs. Lanțul de retail propune clienților o sortimentație variată ce acoperă necesitățile zilnice, atât produse food – o zonă importantă în economia spațiilor fiind destinată gamei extinse de produse și preparate din carne DIANA, cât și non food, in-store bakery corners, zone de fructe și legume desfășurate pe spații generoase și in-store corners DIANA Gourmet, concept dezvoltat să răspundă exigențelor consumatorilor care aleg produse premium și bio.

Rețeaua de Magazine DIANA încurajează producția locală, prin focus permanent pe identificarea și listarea producătorilor locali din zonele unde este prezentă.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *