dm drogerie markt deschide 3 magazine în luna decembrie

dm drogerie markt, singurul lanț de drogherie din România, deschide în luna decembrie 3 noi magazine în Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca și Arad.

dm drogerie marktClienții sunt primiți într-o atmosferă plăcută și beneficiează de consiliere de specialitate. Sortimentația consacrată, în categoriile frumusețe, bebe, sănătate și îngrijire casă, include atât branduri internaționale de top, cât și marca proprie dm, fiind mereu în pas cu tendințele actuale.

Magazinul din Râmnicu Vâlcea s-a deschis pe strada Ferdinand nr. 38. Magazinul din Cluj-Napoca situat pe str. Fabricii, nr. 7 și cel din Arad situat pe Calea Aurel Vlaicu nr. 9 vor fi deschise în data de 14 decembrie.

dm drogerie markt

dm drogerie markt SRL face parte din grupul dm care activează pe plan internațional și furnizează în 13 țări europene produse de drogherie și oferă, de asemenea, în China, o mică selecție a sortimentului dm prin intermediul unui magazin online. Cifra de afaceri a concernului s-a ridicat la 10.259 mil. €, în anul financiar 2016/17, ceea ce reprezintă o creștere de 5,7% față de anul precedent. În întreaga Europă dm are aproape 60.000 de angajați și operează în 3.464 de filiale. Rețeaua de magazine dm din România va cuprinde 94 de filiale până la sfârșitul anului 2017.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *