Carrefour, NETOPIA mobilPay și eMAG Marketplace au lansat, în premieră, diferite soluții, în cadrul Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions

EXPO SHOP – Future Retail Solutions, primul eveniment din România dedicat retailului, a adus multe premiere, printre care și 3 lansări în exclusivitate: Carrefour Romania​ a lansat portalul unic (inclusiv pentru noua platforma de tip Marketplace), NETOPIA mobilPay a lansat Biometric Payment, o noua soluție de plată pe bază de amprentă digitală, iar eMAG Marketplace a anunțat lansarea serviciului Seller Support pentru partenerii din platformă.

Cu scopul de a aduce în prim-plan, pe de-o parte, cele mai noi servicii, soluţii şi echipamente pentru retail, iar pe de altă parte noutăți și trenduri din piața de retail, Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions a avut un line-up foarte interesant de speakeri de la Carrefour, eMAG Marketplace, Farmec, GfK, NETOPIA mobilPay, Biodeck, Kooperativa 2.0, Global Glory Solutions și Imagotag.

Concluzii după Conferință, AICI.

Conferința a marcat și trei mari premiere, lansate în cadrul conferinței:

Carrefour

Carrefour a introdus platforma unică www.carrefour.ro ce cuprinde website-ul companiei, noul magazin online, alte site-uri ale companiei dar și noua platforma Carrefour Marketplace, prima platformă de acest tip al unui retailer alimentar din România, ce se numește „Carrefour și Partenerii”, unde sunt disponibile, deocamdată, peste 140.000 de produse din diferite categorii.

Aceste noutăti au fost anunțate pentru prima oară de Catre Carrefour, în cadrul conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions.

Noul supermarket online Carrefour livrează clienților din București și zonele limitrofe, în intervale orare de două ore, produse de uz zilnic: alimente, băuturi, detergenți, cosmetice sau produse de îngrijit bebelușii. Magazinul se adresează clienților care doresc să economisească timp și energie prin utilizarea serviciului de livrare la domiciliu.

NETOPIA mobilPay

netopia

În premieră pentru România, NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România, a anunțat în cadrul Conferinței lansarea Biometric Payment, o metodă de plată prin folosirea amprentei digitale.

Această soluție se va realiza prin MobilPay Wallet și va fi disponibilă din toamna acestui an. Amprenta nu va rămâne în sistemul companiei, ci este doar asociată datelor cu care fiecare utilizator s-a înregistrat.

NETOPIA mobilPay este cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, companie 100% românească, bazată pe inovaţie de top şi tehnologie de ultimă generaţie. Peste 4.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA: plăţi mobile sau prin intermediul automatelor cash, tranzacţii prin SMS sau direct carrier billing cu operatorii mobili, cu carduri bancare sau Bitcoin.

eMAG Marketplace

emag

eMAG Marketplace a lansat, tot în premieră în cadrul conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions, 3 departamente pentru sellerii de pe platformă: Seller Development, Account Health și Seller Support.

Departamentul Seller Development se ocupă cu ajutarea vânzătorilor de pe platformă în primele 3 luni de la înscriere, astfel încât să înțeleagă mecanismul de funcționare al platformei. Departamentul Account Health monitorizează calitatea operațiunilor de vânzare de pe platformă și oferă recomandări pentru corectarea indicatorilor de vânzare. Astfel, acest departament ajută vânzătorii să își îmbunătățească serviciile.

Departamentul de Seller Support este parte din Call Center-ul eMAG Marketplace prin care vânzătorii pot cere ajutor prin centrul de mesagerie sau prin e-mail la support.marketplace@emag.ro.

EXPO SHOP – Future Retail Solutions

Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions este parte din evenimentul extins EXPO SHOP – Future Retail Solutions, primul eveniment tip expo & conference din România dedicat serviciilor pentru retail, ce s-a desfășurat în perioada 16 – 19 mai 2018, în noul pavilion B2 de la ROMEXPO.

EXPO SHOP – Future Retail Solutions a fost prima expoziţie din România dedicată industriei de retail, un eveniment B2B organizat de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu revista retail-FMCG.ro.

Expo Shop

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *