Grupul Carrefour a înregistrat o creștere a vânzărilor nete în 2017 de 1,6%

Grupul Carrefour, al doilea cel mai mare retailer mondial, a înregistrat la nivel internațional, în anul 2017, o creștere a vânzărilor cu 1,6%.

Carrefour

La nivelul întregului an 2017, Carrefour a anunțat un total al vânzărilor nete de 78.897 milioane de euro, având o creștere de 2,6% la un schimb valutar constant și de 1,6% la vânzările like-for-like.

În Franța, venitul recurent operațional este de 692 de milioane de euro, reprezentând o marjă de funcționare de 1,9%. Carrefour Franța a suferit din cauza presiunii competiționale puternice. În celelalte țări ale Europei, venitul recurent operațional a fost de 677 milioane de euro, având o marjă de funcționare de 3,2%.

Anul 2018 reprezintă primul an din Planul de transformare al Grupului. Mai exact, Planul “Carrefour 2022” se va materializa, începând cu anul 2018, pe fiecare dintre cei 4 piloni: o organizare simplă și deschisă a companiei, productivitate și competitivitate, crearea unui univers omnichannel de referință, revizuirea sortimentaţiei.

Carrefour

În România, grupul oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 318 magazine din țară, hipermarketuri și supermarketuri, cât și prin magazinul de comerț online – www.carrefour-online.ro. Mai mult, prin platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, retailerul le oferă clienților din Iași, Cluj, Constanța și București posibilitatea de a face cumpărături din peste 50.000 de produse la preț de hipermarket, livrate în 90 de minute.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *