Julien Munch este numit COO Carrefour Franța, începând cu ianuarie 2024. Laurent Vallée va asigura interimatul la conducerea Carrefour România

O serie de numiri strategice au avut loc în cadrul Grupului Carrefour la nivel european. După un parcurs puternic în echipa Carrefour România, în cei trei ani de mandat, Julien Munch este numit Chief Operating Officer în Carrefour Franța, începând cu ianuarie 2024. Pe perioada de tranziție, Laurent Vallée, Secretarul General al Grupului Carrefour și CEO pentru regiunea de Nord a Europei, va asigura interimatul pentru România.

Carrefour

Julien Munch a preluat funcția de Director Executiv al Carrefour România începând cu data de 1 martie 2021.

În primul rând, aș dori să mulțumesc Grupului pentru încrederea acordată! Știu că plecarea din această țară frumoasă care este România va avea un impact profund asupra mea. După trei ani intenși, mii de kilometri pe care i-am străbătut de-a lungul și de-a latul țării și foarte multe momente de neuitat, petrecute alături de colegi, parteneri și clienți, cu siguranță voi lăsa o parte din mine aici.

Le mulțumesc tuturor celor peste 17 000 de colegi pentru tot ceea ce am realizat împreună în beneficiul clienților noștri, în tot acest timp. Am descoperit oameni talentați, dedicați și extrem de profesioniști. Și am descoperit 41 de județe, o capitală și o țară de care românii se pot mândri”, a declarat Julien Munch.

În prezent, Carrefour România se bucură de o dinamică puternică, având o rețea omnicanal robustă și în continuă expansiune de aproape 450 de magazine la nivelul întregii țări, odată cu integrarea formatelor Cora.

Carrefour România

Carrefour România le oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături. Singurul retailer omnichannel din România, Carrefour le oferă clienților experiențe de cumpărături cu ajutorul aplicației mobile și a caselor de marcat Self Service, în magazine, prin serviciile de online shopping cu livrare acasă, prin BRINGO și Glovo sau cu opțiunea Click & Collect de pe www.carrefour.ro.

Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la peste 430 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind un angajator de top certificat  pentru peste 17.000 de angajați.

În 2022, Carrefour România a fost un important contributor la susținerea economiei, cu peste 681 milioane de lei în taxe aduse la bugetul de stat. Furnizorii Carrefour de anul trecut au provenit în proporție de peste 93% din România, iar acum retailerul continuă să își extindă rețeaua de producători locali și ultra-locali, care însumează peste 1.300 de parteneriate, pentru furnizarea de produse proaspete.

Compania susține comunitățile în care activează prin programe și inițiative naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate: Cooperativa Agricolă Vărăști, prima de acest gen fondată de retailer în România, Deschidem Vinul Românesc, Creștem România BIO, Grădina Noastră și Poftim Brânză Românească sau Plata cu PET. Platforma Act for Good transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social. Fiecare sesiune de shopping le poate aduce utilizatorilor puncte de loialitate, prin care pot face fapte bune, dar pot și beneficia de reduceri și oferte personalizate.

Carrefour România operează în România prin cinci entități juridice: Carrefour S.A., Artima S.A., Columbus Operational SRL, Supeco Investment SRL și, din noiembrie 2023, Romania Hypermarche S.A


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *