Kaufland, pentru prima dată, „Angajator de Top” în Europa

Kaufland România, lider pe piața de retail, obține pentru al patrulea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru prima dată, titlul de „Angajator de Top” în Europa.

Kaufland

Distincția dobândită de Kaufland România este acordată de Top Employers Institute din Olanda în urma unei analize riguroase a proceselor de resurse umane din interiorul companiei, a facilităților acordate și a posibilităților de dezvoltare pe care le au angajații de pe toate nivelurile. Fiecare companie este, în esență, suma angajaților săi, iar pentru Kaufland fiecare poziție este la fel de importantă.

Pentru că fiecare angajat este esențial în procesul de păstrare a promisiunii pe care compania o face clienților săi. De aceea, Kaufland oferă tuturor angajaților condiții și oportunități de dezvoltare personală și profesională, lucru confirmat de certificarea câștigată și în acest an.

„Angajator de Top” în Europa

Distincția primită la nivel local este completată de sigla europeană, care atestă, la nivel de Grup, atitudinea bazată pe respect și orientată pe susținerea evoluției angajaților, atitudine care a devenit deja o marcă asociată numelui Kaufland.

 „Considerăm că investițiile în oameni sunt cele mai de impact. De aceea, ne raportăm la echipa noastră ca la o familie extinsă, în care fiecare își pune în valoare cele mai bune abilități și în care fiecare primește oportunitatea de a-și dezvolta potențialul. Putem spune că la Kaufland avem atâtea job-uri esențiale câți angajați sunt, deci, că la noi nu sunt «locuri de muncă mici».

Compania noastră lucrează permanent la dezvoltarea unui mediu de lucru plăcut pentru echipă, menit să susțină dezvoltarea fiecărui angajat în parte pe termen lung. Certificarea de Angajator de Top ne bucură mai ales fiindcă, pentru noi, reprezintă o aprobare a pașilor pe care îi facem pentru îndeplinirea acestor scopuri, o certificare obiectivă realizată de un institut internațional specializat”, declară Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România.

Top Employers Institute din Olanda este o organizație independentă care realizează în fiecare an un proces complex de auditare prin care sunt verificate și validate practicile de resurse umane folosite de companii de top din întreaga lume. Certificarea se bazează pe analiza beneficiilor primare și secundare oferite angajaților, a condițiilor de lucru, a pregătirii profesionale şi oportunităților în dezvoltarea carierei, precum și a culturii organizaţionale.

Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 120 de magazine în România.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *