Kaufland, lanțul de magazine cu cel mai bun raport preț-calitate din România, conform Best Buy Award

În urma celui mai recent studiu desfășurat în rândul consumatorilor români, în anul 2019, pentru desemnarea lanțului de magazine cu cel mai bun raport preț-calitate din România, Kaufland România a obținut locul întâi.

KauflandCertificarea Best Buy Award a fost acordată magazinelor Kaufland pentru perioada 2019-2020, pe baza voturilor exprimate direct de către consumatorii români.

În această categorie, Kaufland România a concurat cu alte companii din piața de retail și a fost desemnat de cel mai mare număr de votanți drept retailerul care le pune la dispoziție românilor produse de calitate la cel mai bun preț de pe piață.

Certificatul reprezintă o garanție la nivelul pieței, fiind oferit de către compania independentă ICERTIAS, a cărei misiune este să descopere cele mai bune oferte de pe piață și să îndrume consumatorii către ele.

Aceasta este al treilea an consecutiv când consumatorii români aleg magazinele Kaufland pentru cel mai bun raport preț-calitate de pe piață.

Cercetarea s-a bazat numai pe voturile consumatorilor români. Ei au ales, ținând cont de propriile opinii, experiențe personale și percepții, lanțul de retail care oferă cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

,,Această certificare ne onorează cu atât mai mult cu cât nu este prima. Cea pentru 2019/2020 demonstrează că am performat pe măsura votului de încredere acordat de clienți anterior. Tocmai pentru a menține gradul lor ridicat de satisfacție, vom continua să investim în îmbunătățirea experienței de cumpărături’’, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.

Studiul a fost realizat în ianuarie 2019 de compania elvețiană independentă ICERTIAS, în conformitate cu metodologii recunoscute internațional. Eșantionul reprezentativ a constat în 1200 respondenți utilizatori de internet, cu vârste de peste 15 ani. Cercetarea a fost efectuată prin intermediul chestionarelor online.

Programul de certificare Best Buy Award este unul periodic, care ia pulsul consumatorilor în ceea ce privește numeroase categorii de produse și servicii. Astfel, sunt selectate acelea care reușesc să pună la dispoziție cea mai bună calitate la cel mai bun preț.

Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270de magazine în 7 țări și o rețea de 121 de magazine în România. În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Kaufland, lanțul de magazine cu cel mai bun raport preț-calitate din România, conform Best Buy Award
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: