Kaufland intenționează să deschidă 15 magazine în Republica Moldova

Kaufland a confirmat intrarea pe piața din Republica Moldova și intenționează să deschidă 15 magazine, 6 dintre ele fiind în Chișinău, conform Lebensmittel Zeitung. Kaufland România se va ocupa de procesul de intrare pe noua piaţă.

KauflandDatorită acestui proces, Kaufland va crea 1.000 de noi joburi în Republica Moldova. Retailerul s-a pregătit să intre pe piața din Republica Moldova prin sponsorizarea diferitelor evenimente și participarea la târguri de joburi din ţara vecină.

Compania intenționează să deschidă magazine de minim 2.000 de metri pătrați localizate în orașe cu cel puțin 30.000 de locuitori și cu o arie de acoperire de peste 60.000 de locuitori.

Revoluţia Preţurilor – Reduceri de până la 60%

În România, Kaufland aniversează 50 de ani de existență. Retailerul a fost înființat în anul 1968, de la o mică afacere de familie cu 70 de angajați, ajungând astăzi la o rețea internațională de succes. În prezent, retailerul are peste 1.270 de magazine în Europa, aproximativ 148.000 de angajați în 7 țări europene și generează o cifră de afaceri anuală de circa 21,6 miliarde de euro.

Kaufland România

În România, retailerul german este prezent din 2005, iar în acest moment are o rețea de 116 magazine, fiind jucătorul numărul 1 de pe piaţa locală de retail alimentar, cu o cifră de afaceri de 2,134 miliarde euro, în 2016.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,028 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Kaufland intenționează să deschidă 15 magazine în Republica Moldova
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: