Kaufland va deschide pe 17 februarie un nou magazin în Bucureşti, pe Şoseaua Alexandriei

Kaufland România va deschide în data de 17 februarie 2018, la Bucureşti, magazinul cu numărul 119 al reţelei şi cel de-al 13-lea din capitală. 

KauflandRetailerul continuă, astfel, expansiunea în România, magazinul din Bucureşti – Şoseaua Alexandriei – fiind cel de-al 3-lea hipermarket deschis în acest an, după cele de la Satu Mare şi Buzău.

Noul magazin este situat pe Soşeaua Alexandriei, nr. 148 (cartierul Odăi), foarte aproape de hipermarketul cora Alexandriei, unul dintre cele mai bune magazine ale retailerului, iar programul de lucru este de la 07.30 la 22.00 de luni până sâmbătă şi duminică de la ora 8:00 la 20:00.

IT & Mobile Days – super oferte la cele mai smart tehnologii

Retailerul german a confirmat luna trecută şi intrarea pe piața din Republica Moldova unde intenționează să deschidă 15 magazine, 6 dintre ele fiind în Chișinău. Kaufland România se va ocupa de procesul de intrare pe noua piaţă.

Kaufland

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări și o rețea de 118 magazine în România, în acest moment. Kaufland România, lider pe piața locală de retail, a primit și în acest an titlul de Angajator de Top, certificare acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Kaufland va deschide pe 17 februarie un nou magazin în Bucureşti, pe Şoseaua Alexandriei

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: