Lidl deschide un magazin la Jimbolia, rețeaua națională ajungând la 248 de unități

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui magazin în Jimbolia, județul Timiș, pe data de 18 aprilie 2019. Noua unitate, prima din orașul Jimbolia, este situată pe Str. Timișoarei, Nr. 297. Cu acest magazin, rețeaua națională Lidl ajunge la 248 de unități. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Lidl

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Noua unitate din Jimbolia are o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp și dispune de aproximativ 90 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 08:00 și 21:00, iar duminică între 09:00 și 19:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Deschiderea unității din Jimbolia, județul Timiș, îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 6.000 în România, unde retailer-ul german are deschise 248 de magazine și 4 centre logistice.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *