Lidl România își lansează azi contul oficial de Instagram

Lidl România lansează azi, 16 martie 2016, contul oficial de Instagram și, cu această ocazie, invită toți utilizatorii aplicației la un concurs. Astfel, vizitatorii noii pagini vor avea parte de nenumărate surprize, precum introducerea conceptului de poză tip panoramă și șansa de a câștiga unul dintre premiile oferite de companie.

Concurs:

LidlPentru că știm că îți place să surprinzi diferite momente din viața ta și să le împarți cu prietenii, să fotografiezi peisaje, să faci selfie-uri în locurile vizitate și ești activ pe Social Media, te invităm să participi la concursul organizat de @LidlRomania. Astfel vei putea câștiga unul dintre cele 20 de ceasuri din gama de produse We Love Denim, un Polaroid Snap, un iPad, sau chiar marele premiu – un iPhone 6S.

Noul cont de Instagram Lidl te așteaptă cu multe cadouri și cu un nou concept: poza de tip panoramă, care îți va permite să navighezi pe imagine și să descoperi surprizele pe care Lidl le-a pregătit pentru tine.

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs

Dacă ai cont de Instagram, poți participa la concursul organizat de Lidl în perioada 16-29 martie și poți fi chiar tu câștigătorul unuia dintre premii.

Ziua cumpărăturilor online la eMAG: multe produse la jumătate de preț

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să accesezi contul oficial de Instagram Lidl România. Mai departe, trebuie să descoperi produsele norocoase de pe pagină, să accesezi pagina produselor respective, să deschizi poza centrală și să ne lași un comment cu hashtag-ul #WeLove. Apoi, trebuie să postezi o poză cu elemente Denim și să folosești cele două funcții ale Instagram – comment, cu #WeLove și #Denim, și tag @LidlRomania.

Îndeplinește toate cerințele de mai sus și intră automat în tragerea la sorți pentru unul dintre zecile de premii pe care Lidl România le oferă!

Lidl România are cea mai mare comunitate de fani pe pagina de Facebook si este brandul cu cel mai mare număr de fani din România: peste 1.677.708 de persoane.

Activând în 27 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

Lidl, în România

În România, reţeaua de magazine Lidl se apropie de 200 de uniţăţi la nivel naţional. Ultimul magazin anunţat se va deschide mâine la Radăuţi, magazinul cu numărul 194 al reţelei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Lidl România își lansează azi contul oficial de Instagram”

  1. Pingback: #PoateVăInteresează - Cristian China Birta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *