Lidl deschide un magazin la Rădăuți, iar rețeaua sa se apropie de 200 de unități

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea primului magazin în municipiul Rădăuți, județul Suceava, reţeaua sa ajungând astfel la 194 de magazine în toată țara.

Lidl

Noua unitate se va deschide pe 17 martie 2016 pe strada Ștefan cel Mare, nr. 77-81, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create 20 de noi locuri de muncă. Orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 07:30 și 21:00, de luni până sâmbătă, iar duminica, între 8:00 și 19:00.

Noul magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București și de sediul logistic de la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care să se încadreze în standardele europene.

Inaugurarea magazinului din Rădăuți continuă, totodată, strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț,  într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România, propunând clienților săi și mărci de calitate superioară din alte ţări din întreaga Europă.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

Activând în 26 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

2 comentarii la „Lidl deschide un magazin la Rădăuți, iar rețeaua sa se apropie de 200 de unități”

  1. Pingback: Lidl România își lansează azi contul oficial de Instagram

  2. Bună ziua va rog sa verificați produsele Lactate Pilos kefir sana lapte bătut …..au virusi bacteri …Am diaree de 2 saptamîni am cheltuit bani mulți pe medicamente am fost si la Spital . Suferința mea este prea mare ptr a va îmbogăți voi ce conduceți lidl la caransebeș este problema. …sper sa luati masuri o sa anunt pe cei de la O.P.C va multumesc…Maria Radu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *