Lidl deschide 2 magazine și trece de pragul de 250 de unități în România

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a două magazine noi: unul în Zărnești, județul Brașov, și cel de-al doilea în localitatea 1 Decembrie, județul Ilfov. Cu aceste două deschideri, rețeaua națională ajunge la 251 de magazine Lidl în România.

Lidl

Noua unitate din Zărnești este situată pe Str. Ciucaș, Nr.13, și va fi inaugurată pe 30 mai, iar cea din localitatea 1 decembrie pe Șoseaua Giurgiului, Nr. 192, și va inaugurată pe 6 iunie.

În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, ambele magazine dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

De exemplu, atât în magazinul din Zărnești, cât şi în cel din localitatea 1 decembrie sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și dispune de aproximativ 120 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea fiecărei unități, se vor crea noi locuri de muncă. Orarul de funcționare pentru ambele magazine va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 21:00.

Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 240 de magazine și 5 centre logistice.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Un comentariu la „Lidl deschide 2 magazine și trece de pragul de 250 de unități în România”

 1. Buna ziua,

  Ma intereseaza sa investesc intr-o franciza LIDL, care sunt conditiile, ma refer la sufrafata totala a magazinului si a locurilor de parcare.
  Ce suma reprezinta franciza?
  La ce investitie ajunge ridicarea unui magazin LIDL daca am terenul?
  Multumesc anticipat.
  Octavian Aron

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *