L’Oreal România a deschis la Timișoara al 12-lea magazin propriu

După succesul magazinului pop-up Kiehl’s lansat anul trecut, L’Oreal România a inaugurat un magazin permanent Kiehl’s Romania în Centrul Comercial Iulius Mall din Timișoara, la demisol.

L'OrealMagazinul din Timișoara este cel de-al șaselea al brandului Kiehl’s și al 12-lea magazin propriu L’Oréal România (inclusiv brandul NYX Professional Make-Up).

L’Oreal România a intrat pe piaţa magazinelor de brand în mai 2015, prin deschiderea Kiehl’s în Afi Palace Cotroceni, iar la ora actuală are 6 unități Kiehl’s: 3 magazine în București și câte unul în Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Magazinul online

Anul trecut, în luna august, L’Oréal România a intrat pe piața e-commerce cu primul magazin online propriu. Lansat de brandul Kiehl’s, www.kiehls.ro a reprezintat un pas important în strategia companiei de a se extinde pe piața de retail online.

L’Oréal se dedică frumuseții de peste 105 ani. Cu portofoliul său internațional unic de 32 branduri diverse și complementare, Grupul a generat vânzări însumate la 25,26 miliarde euro în 2015 și are 82.900 angajați în întreaga lume. Ca lider în domeniul frumuseții la nivel mondial, L’Oréal este prezent în toate canalele de distribuție: mass market, magazine, farmacii și drogherii, saloane, travel retail și branded retail.

L’Oreal

Cercetarea și inovația, împreună cu o echipă dedicată de 3,970 oameni, se află în centrul strategiei L’Oréal, ce acționează pentru a satisface aspirațiile de frumusețe din întreaga lume. Noul angajament L’Oréal de sustenabilitate pentru 2020, “Sharing Beauty With All”, stabilește obiective ambițioase de dezvoltare durabilă de-a lungul lanțului de valori ale Grupului.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *