Carrefour a deschis un magazin Supeco la Galați, în locul unei foste unități Billa

Carrefour a deschis pe 23 martie 2017 un magazin Supeco la Galaţi, pe locul unei foste unităţi Billa. Reţeaua Supeco ajunge, astfel, la un număr de 5 unităţi în România.

Supeco

Noul magazin Supeco este situat pe strada Milcov, nr 66, cartier Micro 39, Galaţi.

Supeco reprezintă un nou format de magazin introdus de către Carrefour România pe piata românească, cu o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1.500 şi 2.000 mp, un format inedit ce mixează formatul de discounter cu cel de cash&carry şi oferă consumatorilor preţuri mici, cu focus pe categoria de produse proaspete şi de larg consum.

Supeco este un concept de magazin preponderent orientat către preţuri, către oferte cât mai bune şi către o gamă adaptată tuturor nevoilor, propunând produse atât consumatorilor persoane fizice, cât şi celor interesaţi de creşterea afacerilor proprii.

Carrefour a deschis ultmul magazin Supeco acum 2 ani, pe 12 martie 2015, la Giurgiu. În acest moment, reţeaua Supeco este formată din 5 magazine: Râmnicu Vâlcea, Târgovişte, Slatina, Giurgiu şi Galaţi.

În Galaţi, Carrefour mai operează încă 2 unităţi Billa (Strada Domnească, nr 24 şi Strada Macedonă, nr 5) şi 4 magazine Market (Strada 1 cecembrie 1918, nr 7, Bd Brăilei, nr 220, Complex Comercial Micro 19 şi Strada Brăilei, nr 17).

Carrefour a demarat la 1 martie 2017 procesul de remodelare a magazinelor Billa, cel prin care unităţile Billa se transformă în unităţi Market. Odată cu această dschidere retailerul Carrefour România a introdus un nou concept de supermarket pe piaţa de retail din România, ce urmează – cel puţin la nivel declarativ – să fie implementat la nivelul tuturor unităţilor Billa. Cu atât mai mult, această transformare a unui magazin Billa într-o unitate Supeco este surprinzătoare.

Indiferent în ce vor decide reprezentanţii Carrefour să transforme anumite unităţi Billa, procesul de remodelare a tuturor magazinelor Billa trebuie să se încheie până la finalul acestui an, conform acordului cu Consiliul Concurenţei.

Pe lângă cele 5 magazine Supeco, în România, Grupul Carrefour mai operează 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 118 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 84 de magazine Billa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *