Magazinele Profi marcate cu simbolul 24/7 revin la programul non-stop

PROFI, retailerul ce deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a anunțat că, odată cu anunțul oficial al autorităților de ridicare a restricțiilor anti-COVID pe teritoriul României, magazinele Profi marcate cu simbolul 24/7 revin la programul obișnuit, adică un program non-stop. Retailerul are circa 300 de magazine cu program non-stop.

Profi„Ne bucurăm că putem reveni la un mod de funcționare bun și satisfactor pentru clienți. Planul de revenire la programul non-stop se va face treptat.

În momentul de față avem circa 300 de magazine cu program non-stop, iar în viitor numărul acestora va crește în funcție și de cererea locală,” a declarat pentru publicația retail-FMCG.ro Pawel Musial, director general Profi Rom Food.

Profi

De la apariția primului său magazin, în 2000, și până la finalul lunii trecute, rețeaua Profi s-a dezvoltat exclusiv în România, inaugurând 1.574 magazine în peste 730 de localități, și având planuri pentru a se dezvolta în continuare.

Formatele magazinelor Profi sunt Super – supermarket mare, cu o suprafață de vânzare de peste 500 de mp, City – supermarket mediu-mic, cu o suprafață între 200 și 300 de mp, Go – minimarket de proximitate, cu o suprafață de cca 100 de mp și Loco – formatul dedicat zonei rurale.

În anul 2020, rețeaua a început un amplu proces de modernizare prin lansarea noului format Profi, cu îmbunătățiri semnificative aduse sortimentului și felului în care acesta este prezentat, oferind consumatorului o nouă experiență de cumpărare.

În prezent, funcționează 187 de astfel de magazine în toate formatele – Super, Loco, City și Go. Treptat, toate unitățile vor fi aduse la noile standarde.

Cu peste 26.000 de angajați în magazine integrate și partener Profi este cel mai mare angajator privat din România.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

3 comentarii la „Magazinele Profi marcate cu simbolul 24/7 revin la programul non-stop”

  1. Este o minciuna cu programul nonstop. Magazinele au un program de 23,5 ore… Intre orele 23.30-00.00 magazinul afiseaza un A4 care anunta ca este inchis…. Vorba aia : inchis la nonstop

    1. =)))) Eu chiar sper sincer ca ai un umor foarte bine dezvoltat :)) Si realizezi de ce exista acea jumatate de ora in care magazinul nu permite accesul clientilor in magazin :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *