Mega Image a încheiat anul 2017 cu o reţea de 596 de magazine

Mega Image anunță deschiderea a 11 magazine în a doua parte a lunii decembrie 2017, ajungând la o reţea națională de 596 de magazine.

mega imageLuna decembrie a devenit cea mai activă în portofoliul reţelei, prin deschiderea a 21 de noi locaţii în Bucureşti, Cluj, Braşov, Giurgiu şi Târgovişte. În penultima zi a anului, pe 30 decembrie, Mega Image a inaugurat cinci noi supermarket-uri.

Magazinele deschise în a doua parte a lunii decembrie sunt:

  • Mega Image Lunii (Univ. Bariţiu) situat în Braşov, str. Lunii nr. 6, judeţul Braşov.
  • Mega Image Select situat în Târgovişte, str. Tineretului nr. 2, judeţul Dâmboviţa.
  • Shop&Go Industriilor 56 situat în Bucureşti, str. Industriilor, nr. 56, bloc 1, parter, sector 3.
  • Mega Image Brâncoveanu situat în Târgovişte, str. Constantin Brâncoveanu, nr. 54A, judeţul Dâmboviţa.
  • Mega Image Floreşti Florilor situat în comuna Floreşti, sat Floreşti, str. Florilor, nr. 176 A, parter, sp.com. 2.
  • Shop&Go Şoseaua Bucureşti 47 situat în Giurgiu, str. Bucureşti, nr. 47, judeţul Giurgiu.
  • Shop&Go Smaranda Brăescu 42 situat în str. Smaranda Brăescu, nr. 42, sector 1, Bucureşti.
  • Shop&Go Cetăţii 17 situat în Braşov, Bd. Valea Cetăţii, nr. 17, bloc A 27C, Braşov.
  • Shop&Go Mărgeanului 40 situat în Bucureşti, str. Mărgeanului, nr. 40, Bloc M100, parter, sector 5, Bucureşti.
  • Shop&Go Mihai Bravu 12 situat în Bucureşti, şos. Mihai Bravu, nr. 12, Bl. P21-P21A, parter, sector 2.

Tot în luna decembrie, Mega Image a lansat pe piață un nou concept Shop&Go – Mega Apetit, bazat pe Ready Meals. Acesta este situat în incinta Plaza Mall, din Blvd. Timişoara, nr 26, etaj 2, sector 6, Bucureşti. Noul format este conceput special pentru zona de food court şi zona de birouri, iar produsele vor fi în principal din gama Mega Apetit.

Noul magazin vine în întâmpinarea oamenilor activi, care nu pot aloca mult timp pentru pregătirea meselor sau care au nevoie de gustări rapide şi sănătoase în pauzele din timpul programului de muncă sau în timpul liber. Astfel, noul Shop&Go – Mega Apetit include o gamă extinsă de produse pentru consum în orice moment al zilei, de la sandviş-uri, aperitive, salate, supe, dar şi ciorbe, feluri principale, dulciuri şi meniuri complete.

O noutate în noul magazin sunt mâncărurile gătite, calde sau reci, care includ de la reţete româneşti până la preparate gourmet, pregătite la foc sau pe grătar cu cărbune.

Anul 2017 a fost un an bun, cu multe provocări care ne-au ajutat să ne dezvoltăm şi să ne îndeplinim toate obiectivele propuse. Un prim succes al acestui an a fost intrarea pe piaţa de retail din Cluj Napoca, unde am venit în întâmpinarea consumatorilor dar şi a producătorilor locali.

De asemenea, în 2017 ne-am consolidat poziţia în Bucureşti prin creşterea numărului de locaţii Mega Image şi Shop&Go, am lansat propria platformă de ecommerce www.mega-image.ro şi nu în ultimul rând, ne-am asumat un rol tot mai activ de susţinere a comunităţilor şi a unor cauze sociale. Aşadar, încheiem anul în forţă, printr-o accelerare a expansiunii”, a declarat Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.  

Compania îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se apropie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile. În 2017, Mega Image a inaugurat un număr de 69 de noi magazine.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image are o reţea ce cuprinde în prezent 596 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *