Mega Image a lansat un nou concept de magazin Shop&Go

Mega Image a lansat săptămâna trecută un nou concept de magazin Shop&Go. Magazinul este situat în centrul comercial Plaza România, București, și comercializează, în principal, produse marcă proprie Mega Apetit.

Mega Image

Noul magazin, un concept de tip gourmet, este amplasat în zona de food court din Plaza România şi comercializează, în special, mâncare gătită în bucătăria proprie, salate, snacksuri, produse de patiserie, băuturi şi produse tip ready meal-uri sub brandul propriu Mega Apetit.

Mega Image a lansat în Decembrie 2016 marca proprie de produse ready meal Mega Apetit. Aceasta include produse gata pregătite, sandvișuri, salate, supe și produse preparate doar pentru a fi încălzite și deserturi.

Gaseşte darurile potrivite pentru cei dragi!

Pe lângă magazinul Shop&Go din Plaza România, Mega Image a mai deschis încă 9 magazine în luna decembrie, în Bucureşti: Shop&Go Calea Moşilor 266, Mega Image Păcii, Shop&Go Pantelimon 287, Shop&Go Calea Rahovei 305, Mega Image Berceni şi în Cluj-Napoca: Mega Image Dâmboviţei, Shop&Go Mehedinţi 74, Shop&Go Pasteur şi Shop&Go Floreşti.

Mega Image va deschide în 2018 între 50 și 60 de magazine

Anul trecut retailerul a deschis 50 de magazine. 90% dintre magazine sunt deschise în București, unde salariul mediu net este cu 26% mai mare față de media națională.

Conform IGD, Vassilis Stavrou, General Manager Mega Image, a declarat că retailerul se așteaptă la o cifră de afaceri de un miliard de euro în 2017. Expansiunea va continua și în 2018, retailerul plănuiește să investească 50 de milioane de euro pentru a deschide între 50 și 60 de magazine.

Mega Image

Reţeaua Mega Image cuprinde în prezent 585 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go şi Gusturi Românești.

De asemenea, Mega Image a lansat pe 23 noiembrie 2017 propriul supermarket online www.mega-image.ro, oferind o soluție completă și inovatoare în retail-ul online, pe segmentul de produse alimentare.

Platforma online www.mega-image.ro oferă acces la cea mai mare sortimentaţie de produse, de la cele dry, proaspete și congelate, până la produsele din cornerele speciale, Wine Gallery şi Equilibrum. Pentru comenzile în București, este disponibilă întreaga sortimentație de produse, iar pentru comenzile din țară, sunt excluse produsele proaspete şi congelate, acestea necesitând condiţii speciale de livrare. Transportul este oferit gratuit pentru comenzile de peste 250 de lei, iar sub această limită costul pentru livrare este de 20 de lei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image a lansat un nou concept de magazin Shop&Go
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

 1. Camelia Gogoncea 24 august 2019, 13:27

  Bună ziua!
  Este a doua ora într-o săptămână când la Shop & Go Apetit din Plaza România, plătesc de doua ori aceeași mâncare cu încasare pe bon!

  Cum e posibil? În ce tara trăim?

  Nu recomand sub nici o forma acest Shop & Go Apetit Mega Image.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: