Next_Capitall

Mega Image nu renunță la conceptul AB COOL Food, ci îl integrează în magazinele Mega Image

Mega Image a decis să închidă magazinul concept AB COOL FOOD de pe Bd Ion Mihalache, Nr. 45, Sector 1, Bucureşti dar să integreze conceptul în magazinele Mega Image.

Mega Image AB Cool Food„Am luat decizia de a integra conceptul AB Cool Food în acelaşi loc, sub umbrela Mega Image, pentru a oferi clienţilor noştri o experienţă completă la cumpărături. Prin urmare, nu am renunţat la AB Cool Food, l-am integrat în magazinele Mega Image. De asemena, spaţiul din Ion Mihalache, care era dedicat AB Cool Food, va fi transformat într-un magazin Shop&GO deoarece este un spaţiu care se pretează mult mai bine unui astfel de concept,” au explicat reprezentanţii Mega Image.

Deschis pe o suprafaţă de 180 de mp, în data de 25 septembrie 2013, AB COOL FOOD a reprezentat un nou concept prin care consumatorii au fost invitaţi să descopere o nouă experienţă culinară printr-un sortiment unic de produse congelate. Cu alte cuvinte, întreaga ofertă AB COOL FOOD era alcătuită doar din produse congelate.

Deoarece AB Cool Food avea şi un serviciu de livrări la domiciliu pe baza comenzilor online sau telefonice, în acest moment, site-ul dedicat www.abcoolfood.ro invită vizitatorii pe supermarketul online www.emag.ro/supermarket, creat în urma parteneriatului eMAG – Mega Image.

La data deschiderii conceptului AB Cool Food, reprezentanţii Mega Image preconizau că acest concept va fi extins doar către Bucureşti, iar următorul magazin COOL FOOD urma să fie deschis în 2014, lucru care nu s-a mai întâmplat.

În legătura cu integrarea conceptului AB Cool Food în magazinele Mega Image, reprezentanţii Mega Image afirmă că: „această schimbare vine din dorinţa noastră de a alătură sub un singur acoperiş toate conceptele noastre: Fromagerie, Equilibrium, Wine Gallery, pentru a le o oferi clienţilor oexperienţa plăcută la cumpărături. Produsele AB Cool Food se pot găsi în continuare în magazinul Mega Image Băneasa.”

Cu toate că în acest an retailerul a deschis doar un singur magazin (un singur magazin în 3 luni şi jumătate), cel din Popeşti-Leordeni, deschis în luna februarie, reprezentanţii Mega Image au declarat că „în acest moment, ritmul de creştere este menţinut conform planificării noastre pentru anul curent.”

Mega Image

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 471 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (217), Shop&Go (252), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Mega Image nu renunță la conceptul AB COOL Food, ci îl integrează în magazinele Mega Image
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: