Mega Image lansează cardul CONNECT, primul program de loialitate personalizat de pe piața de retail din România

Mega Image aduce consumatorilor cardul CONNECT, cardul de fidelitate ce are la bază primul program de loialitate personalizat de pe piața de retail din România, disponibil pentru clienții care își fac cumpărăturile în magazinele Mega Image, Shop&Go și online. Programul vine la un an după lansarea propriei platforme de comerț online, www.Mega-Image.ro, iar înregistrarea se face 100% prin platforma digitală.

Mega Imge

“Credem în puterea individului, iar cardul de loialitate CONNECT va pune în centru clientul Mega Image. Vrem să oferim cel mai bun program de loialitate de pe piață. CONNECT nu este un simplu card, ci va deveni asistentul personal de shopping al clienților, cu cât este folosit mai mult, cu atât va veni cu beneficii mai relevante pentru clienți.” a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

Cardul CONNECT, disponibil în format fizic și digital

Cardul de loialitate CONNECT este disponibil atât în format fizic, cât și digital, iar ambele variante au aceleași beneficii. Formatul fizic poate fi solicitat în orice magazin Mega Image, însă clienții pot alege doar varianta digitală, pe www.Mega-Image.ro. Varianta digitală este mai ușor de accesat și utilizat, direct de pe smartphone, fiind tot timpul la îndemână. Pentru a putea fi utilizat, este nevoie de înregistrarea și activarea cardului pe website sau în orice magazin Mega Image, prin intermediul tabletelor special dedicate acestei acțiuni.

Pregătește-te de Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an!

“Trăim într-o cultură a inovației, ne place să revoluționăm fiecare aspect al shopping-ului, iar acum a sosit momentul să venim cu o soluție integrată pentru clienții noștri loiali: cardul CONNECT. Odată cu lansarea acestui card, inovația din online ajunge în magazine, pentru că vorbim de un card unic pe care clientul îl poate folosi în orice mediu dorește: atât în supermarket, cât și pentru a face cumpărături online.

În curând acest card va da putere individului: este un card pentru mine, cu beneficii personalizate. Credem că fiecare client este special și merită să primească beneficii conform propriilor preferințe.” a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Beneficiile cardului CONNECT

Utilizarea cardului CONNECT aduce clienților inspirație să își realizeze cumpărăturile așa cum le place prin intermediul unor beneficii disponibile în supermarketul online, dar și în magazine. Printre acestea se numără:

·         Utilizarea aceluiași card în platforma online și în magazine chiar dacă clienții aleg doar varianta digitală. Aceasta poate fi scanată la casa de marcat, direct de pe smartphone.

·         Promoții exclusive, dedicate doar celor care dețin cardul de loialitate, care vor fi valabile în supermarketurile Mega Image, Shop&G, dar și în platforma online.

·         Reducere unică de 10%, aplicată la valoarea totală a coșului de cumpărături. Reducerea devine activă la 24 de ore după ce a fost înregistrat online cardul CONNECT și poate fi utilizată o singură dată, în magazinele Mega Image sau Shop&Go, doar la prima scanare a cardului la casa de marcat.

·         Un voucher de 20 de lei, după activarea cardului, valabil doar pentru cumpărăturile online, pentru următoarea comandă de la activarea cardului, în valoare de minim 150 de lei, pe www.Mega-Image.ro.

·         Promoții personalizate – în prima etapă va fi analizat istoricul de cumpărături. În a doua etapă, Mega Image va oferi promoții personalizate, disponibile pe e-mail sau în contul online, în funcție de produsele preferate și cumpărate de fiecare client.

Noul card CONNECT a devenit disponibil de la începutul lunii noiembrie. Clienții care activează cardul își vor gestiona beneficiile și preferințele direct din contul online. În funcție de aceste preferințe, comunicarea se va realiza doar prin website, e-mail și telefon. În acest mod, Mega Image aduce un customer hub unic prin care clienții își pot gestiona mai bine modul în care își planifică cumpărăturile.

Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 651 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

13 comentarii la „Mega Image lansează cardul CONNECT, primul program de loialitate personalizat de pe piața de retail din România”

  1. Pana acum n-am vazut nici un beneficiu (card) si in plus produsele mele favorite unice doar la megaimage dispar. Produse similaire in alte magazine sunt la un pret mult mai mare la megaimage. Unde este megaimage de altadata cu produse de calitate, bio ?

  2. Eu cumpar frecvent produse de la Mega, dar preturile aici sunt mai mari decat la alte magazine. Nu inteleg logica acestui card. in contul meu cu oferte personalizate nu exista nimic din produsele pe care le cumpar eu. Sunt dezamagita si nu pricep la ce foloseste acst card. E i o mare pacaleala!!!!

  3. Preturi mari, personal bun la toate, schimbare des de personal, lipsa preț la produse reduse, probabil ca de la cap(conducere) managementul trebuie schimbat, nu țin cont de realități, de preturi asa cum se zbat cei de la Kaufland, Penny, lidl, Consider ca au aceeași conducere slaba de la începuturi. SUNTEȚI ORBI SAU P…….

  4. De ce la cumparaturi mai mari casierele isi trag cardul si nu te intreaba nimic de card, in schimb la cumparaturi sub 100 lei te intreaba de card.Azi 19.01.2021 cand i-am dar cardul dupa ce si-a tras ea cardul s-a uitat urat si am avut reducere de 2 lei(nu e suma mare, dar gestul conteaza).Asta o tot patesc la Mega Image de pe C.A. Rosetti la 10 m intersectie cu Balcescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *