Penny FM, primul radio live de cumpărături din România, este de acum disponibil și online

La aniversarea a 2 ani de la lansarea Penny FM, primul radio live de cumpărături din România este de acum disponibil și online, pe www.pennyfm.ro, atât în varianta pentru desktop, cât și în varianta optimizată pentru telefonul mobil.

PennyNoua platformă își întâmpină vizitatorii cu hit-uri contemporane cât și piese binecunoscute în rândul românilor, știri “de România”, oferte, emisiuni moderate live dar și informații despre modalitățile de promovare.

„În cei doi ani de Penny FM, am reușit să ajungem la sufletul românilor care ne-au trecut pragul, oferindu-le programe pe gustul lor. Prin lansarea website-ului www.pennyfm.ro ne propunem să ajungem și mai aproape de români. Astfel, pasiunea și profesionalismul echipei Penny FM vor  putea  transmite emoțiile și informațiile din programul fiecărei zile chiar și în afara magazinelor noastre.” a declarat Cristina Florescu, Director Marketing, Penny Market | REWE Romania.

„Da, există în România un radio live de cumpărături, radio ce a generat reacţii pozitive din partea ascultătorilor, fie că vorbim despre clienţii, angajații sau partenerii Penny Market . Penny FM reprezintă, deopotrivă, o promisiune îndeplinită a unui brand care arată zilnic că înţelege nevoile românilor, alături de ceea ce am putea numi, o renaştere acestui mediu, radio-ul.” a declarat Daniel Pavel, Redactor-Șef Penny FM.

Programe

Programele Penny FM sunt create astfel încât să fie pe gustul tuturor românilor:

 • Dimineața de România
 • Raftul cu Noutăți
 • Pofta de bine la Penny FM
 • Penny FM Café
 • Drum de Seară

Toate emisiunile sunt prezentate de moderatori cu experiență în mass-media, cunoscuți în industrie și pasionați de lumea radio: Redactor- șef Daniel Pavel și echipa sa: Marina Neagu, Adrian Iacob, Diana Elena Iarca, Răzvan Dobrea, Oana Cernat, Alexandru Camburu, Adrian Bogdan, dar şi Claudiu Sara, vocea inconfundabilă a dimineţilor Pro Fm, cu peste 15 ani de experiență în radio.

Lansat în România, încă din ianuarie 2017, Penny FM reprezintă un produs unic în mass-media românească, făcând parte din marea familie Radio Max GmBH din Viena, Austria, o reţea de radiouri de tip POS in-store şi DAB+, cu experienţă de 22 ani şi cu un reach zilnic de peste 10 milioane de ascultători, în Germania, Austria, Italia, Cehia şi România.

Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de 3 centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, REWE România deține 237 de magazine la nivel național și activează cu un număr de peste 4.300 de angajați.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Un comentariu la „Penny FM, primul radio live de cumpărături din România, este de acum disponibil și online”

 1. Sunt Dan Țăpligă-Dăneț, jurnalist diplomat cu vechime in radio 33 ani, in Tv 42 ani, in presa 42 ani. Am voce radiofonica si propuneri de emisiuni noi sau s fiu incorporat la emisiunile existente la Radsio PENNY FM. DORESC ANGAJARE CA PREZENTATOR, MODERATOR sau REDACTOR DE EMISIUNE
  Propun Emisiunile:
  COȘUL GURMANDULUI,
  CÂNTARUL MORAL,
  REȚETE CULINARE PENNY,
  POEZIA MÂNCĂCIOȘILOR,
  ,,DRAGOSTEA E O SALATĂ,,(după un cantec Mircea Vintilă),
  FLĂMÂNZILĂ și SETILĂ LA PENNY
  V-astept angajarea mea la 07 22 88 31 56 !
  DMTD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *